Het verhaal van Ronne de Wilde

"Had ik dat hoortoestel maar eerder gehad!"
Jun, 19, 2019

In 2001 werd Ronne plotseling doof aan haar linkeroor. Achter haar rechteroor bleek ook nog eens een brughoektumor te zitten dat haar gehoor aantastte. "Het was erg moeilijk mijn nieuwe situatie te accepteren."

Plotseling gehoorverlies

Het jaar 2001 was een moeilijk jaar voor Ronne. Plotseling verloor ze het gehoor in haar linkeroor. Bij nader onderzoek bleek dat niet het enige slechte nieuws. Ze bleek een brughoektumor te hebben aan de gehoorzenuw in haar rechteroor. Dat zorgde ervoor dat haar gehoor ook in dat oor langzaamaan achteruit ging. "Ik vond het enorm moeilijk dat mijn gehoor zo achteruit ging", vertelt Ronne. "Ik merkte dat ik veranderde van een extravert in een introvert persoon. Ik was altijd bang dat ik iets verkeerd had verstaan. Daar werd ik erg verdrietig van."

Kno-arts

Na een bezoek aan de kno-arts besloot ze een audicien te bezoeken.. Beter Horen was in de buurt, dat maakte de keuze makkelijk. "Met het hoortoestel in dacht ik maar één ding: had ik dit maar eerder gedaan! Er ging een wereld voor me open."

Vrouw met hoortoestel lacht
Waarom wij maatwerk belangrijk vinden Ontdek meer

"Ik kan weer mezelf zijn"

"De grootste winst is dat ik weer mezelf kan zijn. Ik durf me weer te mengen in discussies, op vergaderingen en op verjaardagen. En ik  ben ook opgelucht voor mijn naasten. Ook op hen heeft mijn mindere gehoor een enorme impact gehad. Beter Horen heeft me enorm geholpen in dit proces. Ze kennen niet alleen mij, maar ook mijn achtergrond. Daardoor kunnen ze goed meedenken en dat is fijn. Ik ben namelijk erg veeleisend!"

Kies net als Ronne voor Beter Horen

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende hoortest.

Maak een afspraak
Vrouw met hoortoestel lacht
Vorige
Volgende

Onze klanten

Lees de verhalen van onze klanten. Hoe kwamen zij bij Beter Horen terecht?
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel