ampli-energy micro gehoorapparaat

De nieuwste Amplifon Micro

25% kleiner voor optimaal comfort

De Amplifon Micro* is ons nieuwste hoortoestel met 25% kleiner design dan de vorige versie. Met langdurige connectiviteit, een batterijduur tot 24 uur en volledig geautomatiseerde aanpassing van het geluid, biedt het een comfortabele luisterervaring. Exclusief verkrijgbaar bij Beter Horen. 

 

- Oplaadbaar achter-het-oor hoortoestel
- Voor licht tot zwaar gehoorverlies

Wat kost een hoortoestel? Probeer vrijblijvend uit

Bekijk alle details

25% kleiner design

De Amplifon Micro is het kleinste oplaadbare achter-het-oor gehoorapparaat ooit van Beter Horen. Met een 25% kleiner formaat dan het voorgaande model, biedt deze innovatieve hooroplossing een discrete en comfortabele luisterervaring.

Meer comfort bij gebruik

Deze hoorinnovatie komt met langdurige connectiviteit- en streamfunctie, zodat u eenvoudig kunt bellen en naar muziek kunt luisteren via uw hoortoestel. Bovendien gaat de batterij zelfs tot 24 uur lang mee. Zo geniet u de hele dag zorgeloos van geluid, in alle situaties.

360 All-Around Sound

Met de Amplifon Micro kunt u moeiteloos van gesprekken genieten dankzij een volledig geautomatiseerde luisterervaring. Hierdoor kunt u ontspannen aan alle gesprekken blijven deelnemen, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen.

Functies Amplifon Micro

Elk hoortoestel heeft zijn eigen individuele kenmerken om aan uw hoorbehoeften te voldoen. Hier is een gedetailleerd overzicht van de kenmerken van de amplifon micro. Functionaliteit, grootte en gewicht zullen u meer vertellen over het hoortoestel.

Breedte

0.7cm

Hoogte

2.6cm

Gewicht

2.7g

Discretie

Hoog

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog

Uitleg genoemde functies

  • Bluetooth: een directe verbinding van hoortoestel en telefoon waardoor u oproepen rechtstreeks in uw hoortoestellen kunt ontvangen en tv of muziek kunt luisteren.  
  • Oplaadbaar, met lithium-ionbatterijen: met batterijen die meer dan 12 uur meegaan en hoortoestellen die gemakkelijk 's nachts zijn op te laden bespaart u veel wegwerpbatterijen.  
  • Maximale disrectie: hoortoestellen die gemakkelijk en discreet achter of in het oor worden gedragen wat ze bijna onzichtbaar maakt voor de mensen om u heen.
  • Automatisch omgevingsmanagement: De hoortoestellen passen zich automatisch aan in verschillende luisteromgevingen waardoor u geluiden comfortabeler kunt waarnemen.  
  • Comfort in lawaai: de hoortoestellen analyseren en optimaliseren geluiden wat zelfs in een rumoerige omgeving zorgt voor aangenamer luisteren.  
  • Robuustheid: specifiek ontwerp en fijne materiaalkeuze zorgen voor een uitstekende robuustheid en betrouwbaarheid.
  • Adaptieve directionaliteit: hoortoestellen die zich beter kunnen focussen op de dialoog, deze versterken en andere stoorbronnen onderdrukken.  
  • Waterbestendigheid: hoortoestellen die betere bescherming bieden tegen water, stof en andere vreemde stoffen, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt.
Probeer vrijblijvend uit Maak een afspraak
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Verkrijgbaar met meerdere accessoires

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare gehoorapparaten met lithium-ion batterijen hebben geen wegwerpbatterijen nodig. Ze laden 's nachts op en bieden tot 24 uur gebruik. Ze zijn gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en milieuvriendelijk.

Ontdek meer
 Oplaadbare hoortoestellen op een tafel

Amplifon hoortoestellen

De Amplifon Micro is onderdeel van de Amplifon hoortoestellen. Dit zijn hoortoestellen exclusief verkrijgbaar bij Beter Horen met de nieuwste technieken. Ontdek meer over de ampli-mini, de ampli-energy en de ampli-connect.

Ontdek meer
 Gehoorapparaten op een tafel

Onzichtbare hoortoestellen

Dankzij de nieuwste technologie worden gehoorapparaten steeds kleiner en discreter. In onzichtbare gehoorapparaten vinden we dezelfde componenten, maar dan sterk geminiaturiseerd.

Ontdek meer
Vrouw met hoortoestel

Bluetooth hoortoestellen

Bluetooth gehoorapparaten bieden naadloze verbinding met smartphones, tablets en tv's, verbeteren luisterervaring. Stream oproepen, muziek en audio direct naar gehoorapparaten, met aanpasbare apps voor persoonlijke instellingen.

Ontdek meer
Vrouw met hoortoestellen die naar een laptop kijkt

*De Amplifon Micro is een hoortoestel uit het Topsegment dat zorgverzekeraars meestal niet vergoeden. We werken volgens het Hoorprotocol.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel