Een hoortoestel met vergoeding

De vergoeding van uw verzekering, uw eigen risico, de eigen bijdrage... Wat u uiteindelijk moet betalen bij de aanschaf van een hoortoestel, is afhankelijk van een aantal factoren. De vergoeding kan echter oplopen tot 100%! Onze audiciens informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer weten?
Maak nu een afspraak!
Vul uw naam in
Vul een juist telefoonnummer in
De checkbox is verplicht
Uw telefoonnummer wordt éénmalig gebruikt om een afspraak te maken. Liever eerst zelf berekenen wat uw vergoeding is?

Wij werken samen met álle verzekeraars

  • Iedereen is welkom
  • Vergoeding tot 100%

Deskundige audiciens
met StAr certificering

  • Goede nascholing
  • Unieke Beter Horen Academy

Altijd een vrijblijvende gratis proefperiode

  • Tot 2 maanden gratis uitproberen
  • 5 jaar gratis service & nazorg

Bereken de kosten met onze Rekentool

Wij hebben een hoortoestel voor elk budget. Wij hebben afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars, zodat u er van op aan kunt dat u bij ons aan het beste adres bent voor een hoorapparaat met (gedeeltelijke) vergoeding. Aan de hand van een uitgebreide hoortest en uw persoonlijke hoorwens, komt u in aanmerking voor een hoortoestel uit één van de vijf categorieën. Wilt u weten waar u financieel gezien rekening mee moet houden? Met onze online rekenhulp berekent u eenvoudig en snel wat u eventueel kwijt bent aan een gehoorapparaat.

Ga naar de rekentool
 

De nieuwste topsegment toestellen

De allernieuwste en modernste hoortoestellen behoren tot het topsegment. Hier vindt u de meest inventieve gehoorapparaten, die bijvoorbeeld te bedienen zijn met een app op uw smartphone. Buiten bedieningsgemak zijn ze ook vaak oplaadbaar en bieden ze het meest heldere geluid, zelfs in rumoerige situaties. Deze toestellen worden vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar de kosten zijn vaak (gedeeltelijk) aftrekbaar van de belasting. 

Lees meer
 

Hoorhulpmiddelen met vergoeding

Wist u dat ook hoorhulpmiddelen onder de basisverzekering vallen en dus (gedeeltelijk) vergoed worden? Dit zijn bijvoorbeeld tv luisterhulpen, een ringleiding of een speciale wekker. Ook waarschuwingsinstallaties zoals een extra luide brandmelder of een deurbel met lichtflitsen vallen hier onder. Bekijk de polis van uw zorgverzekeraar om er precies achter te komen waar u recht op heeft.

Lees meer