Waarom uw oren de beste zorg verdienen

Uw gehoor is meer waard dan een gratis hoortoestel

Een gratis hoortoestel klinkt verleidelijk. Toch stunten wij liever niet met uw gehoor. Het zijn tenslotte wel uw oren. Die verdienen een eerlijk advies. En een hoortoestel dat echt bij u past.


Uw oren verdienen kwaliteit

Van dé hoorspecialist mag u meer verwachten. Zoals een nauwkeurige hoortest om uw gehoorverlies in kaart te brengen. Alle keuze in uitsluitend gerenommeerde A-merken. Persoonlijk advies over het juiste hoortoestel. Zorgvuldige begeleiding bij het aanmeten en instellen. En niet te vergeten: service en onderhoud zolang u het toestel draagt. Wij weten letterlijk alles van oren en horen, al meer dan honderd jaar. Onze gediplomeerde audiciens staan voor u klaar. Welkom!


Service en nazorg zijn inclusief

Uw audicien besteedt veel zorg om uw hoortoestel toestel helemaal af te stemmen op uw behoefte en perfect te laten functioneren, tot u 100% tevreden bent. En daarna? Ook dan kunt u op ons blijven rekenen. Want bij Beter Horen zijn service en nazorg de eerste 5 jaar inclusief. Van de eerste test tot en met de laatste onderhoudsbeurt: bij ons is het allemaal bij de prijs inbegrepen. Zo houden we u hoortoestel in topconditie. En zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. U kiest tenslotte voor betrouwbaarheid.


Ook tussendoor welkom voor service

Zijn er situaties waarin u niet meer helemaal goed hoort? Uw audicien kan er vast wat aan doen. Loop gerust even bij ons binnen of maak een afspraak om uw hoortoestel opnieuw bij te laten stellen. Ook kunt u bij ons in de winkel terecht voor batterijtjes en onderhoudsproducten. Zo zorgt u samen met Beter Horen dat uw toestel zo lang mogelijk meegaat.
 

Waarom een hoortoestel van Beter Horen?

• Meer dan 100 jaar ervaring
• Altijd advies van een gediplomeerd audicien
• Focus op uw persoonlijke wensen
• Alleen hoortoestellen en accessoires van A-merken
• Hoortoestellen met de allernieuwste technieken beschikbaar
• Heldere uitleg over vergoedingen
• Vijf jaar lang gratis de meest complete nazorg
 

Zelf ervaren hoe u beter hoort?

Met onze proefperiode kunt u zelf ontdekken hoe het voelt om weer beter te horen. Gratis en vrijblijvend. Waarom nog langer wachten? Meld u aan!