Service

  • dinsdag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    Zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren.

Over onze hoorwinkel in Barendrecht

Beter Horen in Barendrecht heeft vele jaren uitgebreide ervaring om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Beter Horen is al ruim 100 jaar de hoorspecialist in Nederland. Twijfels over uw gehoor? Kom langs voor onze geheel vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Of doe zelf een snelle hoorscan: iedereen kan daarmee in drie minuten de eigen hoorleeftijd meten.

U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek en advies, we zijn één en al oor voor u. Wilt u een hooroplossing die bij u past? We informeren u graag, met een vrijblijvend gesprek en/of onze brochures. Dat kan over een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. U kunt tevens verschillende hooroplossingen uitproberen in de winkel, zoals accessoires waarmee u de deurbel, de wekker of de televisie weer beter kunt horen. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes in een universele versie of op maat) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres. Voor muziek, slapen, zwemmen en veel meer.

Huisbezoek van een audicien in Barendrecht

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

“Wij zijn heel tevreden met de behandeling van Beter Horen. Goede aandacht, ook de controle goed en lekkere koffie.”

- Mevr. B. Punselie - Hagenbeek uit Rotterdam.

“Ik vind de mensen van de Beter Horen winkel Kerstendijk altijd zo aardig. Het valt me op in deze tijd dat ze echt aandacht aan mij geven.”

- Mevr. J.M. Kuijper - Schoolwerth uit Rotterdam

"Ik ben erg tevreden. Ik kan weer alles verstaan. Ook met name in het wijkgebouw in het centrum in Rhoon bij de senioren bijeenkomst. Daar ga ik elke maand naar toe, om met elkaar te praten."

- Dhr. J.J. van der Hoek uit Rhoon

Welkom bij onze audicien in Barendrecht!

Onze andere vestigingen in de regio:
Beter Horen Rotterdam Noord - Burg. Baumannlaan 140a-142a
Beter Horen Rotterdam Oost - Lusthofstraat 52a
Beter Horen Rotterdam Zuid- Groene Hilledijk 340a/b
Beter Horen Rotterdam Noord -  Van Beethovensingel 54