Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09.00 - 18.00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Roosendaal

Beter Horen in Roosendaal heeft uitgebreide, jarenlange ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Heeft u twijfels over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies over uw gehoor, vrijblijvende informatie en voorlichting, en/of voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, slapen, zwemmen en meer) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Roosendaal

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

“Ik ben eerst bij Beter Horen Bergen op Zoom geweest.  Daarna naar Roosendaal. Alles uitgelegd. Alle info laten zien. Hij heeft me ontzettend goed geholpen. Heb fantastiese hoorapparaten. Zeer kundig persoon!! Niets dan lof.”

– Dhr. J. Buckens uit Oudenbosch over audicien André van den Akker​

Welkom bij onze audicien in Roosendaal!