Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur

Over onze hoorwinkel in Putten

Beter Horen in Putten heeft uitgebreide ervaring om mensen te helpen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook goed (blijven) horen? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of doe zelf een snelle hoorscan in drie minuten in onze winkel. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies over uw gehoor en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een handig accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Putten

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Een StAr audicien komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft onze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. ​

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Ik vond het magnifique! Het hoortoestel voelde heel 'eigen' en het was gewoon gezellig. Het is iets persoonlijks en je voelt je hier gewoon thuis!"

- Janneke van de Bor uit Putten, zij vertelt over hoe zij de proefperiode ervaren heeft

Welkom bij onze audicien in Putten!