Service

  • maandag - donderdag 
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.​

Klantbeoordeling

"Complimenten voor de deskundige en prettige service  in jullie winkel in Veenendaal bij mijn gehoortest en het instellen van mijn gehoorapparaat."
- Dhr. Kettelerij uit Maurik.

Over onze hoorwinkel in Veenendaal

Beter Horen is de hoorspecialist in Veenendaal. Hoe is het met uw gehoor gesteld? Op die vraag geven we graag een helder antwoord bij Beter Horen.

Kom eens langs voor een gratis hoorscan. Daarmee meet u in 3 minuten hoe goed u nog hoort. U kunt ook een gratis en vrijblijvende uitgebreide hoortest van 20 minuten doen. Of bekijk onze verschillende hooroplossingen, zoals accessoires waarmee u de deurbel, de wekker of de televisie weer beter kunt horen. En natuurlijk ligt het boekje 'Een eerlijk verhaal' gratis voor u klaar.

Huisbezoek van een audicien in Veenendaal

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien(s) in Veenendaal!