Service

  • maandag, dinsdag,woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Heemskerk

Beter Horen in Heemskerk heeft jarenlange ervaring met het helpen van mensen om goed te (blijven) horen. U bent welkom voor een gratis (vrijblijvende) hoortest, of een persoonlijk hooradvies. Onze ervaren audiciens zorgen altijd voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel,waarmee u de televisie beter kunt horen. Deze Beter Horen hoorwinkel heeft ook een uitgebreide collectie oordopjes.

Huisbezoek van een audicien in Heemskerk

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​​

 

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan, goede service en persoonlijke aandacht. Ik voelde me echt gehoord en begrepen."

- Klaas Wijker uit Heemskerk

"Keurige winkel met 2 leuke dames, zij maken het verschil door met je mee te denken en ECHT naar je te luisteren."

- Hennie de Droog uit Heemskerk

 

Welkom bij onze audicien in Heemskerk!