Service

  • maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Middelburg

Beter Horen in Middelburg heeft vele jaren, uitgebreide kennis en ervaring om klanten beter te laten horen. Onze passie is om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Twijfels over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) bij onze gecertificeerde audicien. U kunt hiervoor een afspraak maken, dan nemen we uitgebreid de tijd voor u. 

Ook bent u van harte welkom voor informatie en voorlichting, evenals voor een persoonlijk advies en/of een vakkundige hooroplossing die bij u past. Uw hoorwensen staan bij ons centraal. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes, zowel in universele uitvoering als op maat gemaakt) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres. Met een lekker kopje verse koffie erbij.

Huisbezoek van een audicien in Middelburg

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Middelburg!