Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

Gratis parkeren voor de deur.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

“18 mei werd ik verwacht voor een gehoortest. Bij Beter Horen werd ik doorverwezen naar de huisarts om de oren uit te laten spuiten. (…) Ik wil graag Beter Horen bedanken voor de doorverwijzing, en voor de gehoortest wordt binnenkort een afspraak gemaakt. Ik ben helemaal blij dat het zo is verlopen.”

- Mevr. H. Doornebosch uit Twello

Over onze hoorwinkel in Twello

Beter Horen in Twello helpt al jarenlang mensen om goed te (blijven) horen. Onze audiciens zorgen voor vakkundige hooroplossingen op maat. Twijfelt u aan uw gehoor? Kom bij hen langs voor een gratis hoortest of een persoonlijk advies. Ook voor gehoorbescherming, zoals muziekoordoppen en zwemoordoppen, bent u bij deze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Twello

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Twello!