Service

  • maandag - dinsdag - woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Leeuwarden

Beter Horen is de hoorspecialist in Leeuwarden. Een zeer ervaren team helpt al jarenlang mensen om beter te horen. U bent van harte welkom bij hen voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Ook kunt u op de Bilgaardpassage terecht voor een persoonlijk hooradvies en een adequate hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Leeuwarden

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordeling

"Ik ben zeer tevreden, je krijgt alle aandacht. Resultaat uitstekend. Je krijgt alle tijd, in alle rust."

- Mevr. I. de Haan-van der Weg uit Leeuwarden​

"De route: audicien, huisarts en KNO-arts stel je iedere keer maar weer uit. Je denkt : "Ik kan het nog wel allemaal horen." Uiteindelijk ontkom je er niet aan. Ook ik niet. Na het bezoek aan de KNO-arts ben ik naar Beter Horen gegaan om een hoortoestel aan te laten meten. Het werd een Resound Unite. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop dit allemaal is gedaan. Ook tijdens de proefperiode belde de audicien mij om te vragen of alles naar wens verliep en werden kleine bijstellingen verricht. Na 8 weken werd er nogmaals een test gedaan en bleek er een duidelijke verbetering van het horen te zijn vergeleken met de beginsituatie. Ik zou ze niet meer willen missen. Beter Horen bedankt!"

- Susanne de Jong

​Welkom bij onze audicien in Leeuwarden!