Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Winschoten

Beter Horen in Winschoten heeft uitgebreide ervaring om mensen te helpen om goed te (blijven) horen. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een hooraccessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (universele oordopjes en op maat) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Winschoten

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Bij mijn laatste controle bezoek voor het vervangen van de slangetjes werd mij onder de aandacht gebracht, dat ik al 5 jaar in het bezit was van mijn gehoorapparaten. Afspraak gemaakt voor een nieuwe test, waarna bleek dat er een grote verbetering was te behalen. Na levering van de nieuwe gehoorapparaten ging er een nieuwe wereld voor me open. Bij het verlaten van Beter Horen zeg ik tegen mijn man. Hé, ik kan ineens horen dat er iemand achter ons loopt met hoge hakken (tik-tik). Thuis de TV stand van 23 naar 18. GEWELDIG. Proficiat voor de medewerkers."

- Mevr. L. Hageman-Heilig

"Mijn ervaring bij Beter Horen: Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Heb je een afspraak, wordt er onder het genot van een kopje koffie de problemen doorgesproken en wordt er een gehoortest uitgevoerd. Dit gebeurt altijd in een ontspannen sfeer. Toen mijn nieuwe hoortoestel met externe microfoon en afstandsbediening binnen gekomen waren, zijn ze op een kundige manier afgesteld naar volle tevredenheid. Bij vervolgbezoeken worden vragen altijd opgelost en problemen verholpen."

- Dhr. R. Klok uit Winschoten

“De behandeling bij Beter Horen heb ik als erg prettig ervaren. Er werd alle tijd voor me genomen en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. De medewerkers/-sters zijn erg vriendelijk! Ik ben zeer tevreden.”

- Grietje van de Kamp-Huiting uit Winschoten

Welkom bij onze audicien in Winschoten!