Service

  • maandag ​- donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00 

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Hengelo

Beter Horen in Hengelo heeft als hoorspecialist een jarenlange ervaring om mensen te helpen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten.

Ook bent u van harte welkom voor een luisterend oor en een persoonlijk hooradvies over een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Tevens kunt u dan onze brochure over vergoedingen meenemen en/of ons gratis informatieve boekje 'Een eerlijk verhaal'. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Hengelo

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Hengelo!