Service

  • dinsdag - zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Den Haag

Beter Horen in Den Haag is de hoorspecialist die al jarenlang mensen helpt om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u aan uw gehoor? Met een vrijblijvende en gratis hoortest weet u binnen 20 minuten waar u aan toe bent. U bent van harte welkom voor een persoonlijk advies van een van onze audiciens. Zij zorgen voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor oordopjes bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Den Haag

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Ik werd heel prettig geholpen. De mevrouw die mij hielp, was heel geduldig en erg vriendelijk. Ze laat je ook goed uitpraten. En ze is ook heel duidelijk. Dat vond ik prettig. Ik geef haar een tien."

- Mevr. H.J. van Haasteren - Muiser

"Ik ben uiterst tevreden over de behandeling en de kennis van zaken."

- Mevr. W.L. Arons - Tetteroo

"Na een test om te kijken of mijn hoorapparaten nog voldeden aan mijn eisen, werd er geconstateerd  dat ik nieuwe schaaltjes nodig had. Voor sommige mensen is dit heel makkelijk; bij mij gaat dit niet zo makkelijk. Na een aantal  bezoeken aan Beter Horen aan het Loosduinse Hoofdplein, kwamen zij toch steeds weer met oplossingen en het resultaat is fantastisch. Beter Horen Loosduinen bedankt, ik ben er nog steeds erg blij mee.”

- Mevr. H. den Dekker uit Den Haag

"Mijn vrouw en ik hebben beide gehoorapparaten van BETER HOREN Loosduinen. Daar HOREN (luisteren) zij goed naar je klachten en opmerkingen en proberen deze zo goed mogelijk op te lossen. TOP"

- Dhr. en mevr. Verheij (67 jaar) uit Den Haag

"Ondergetekende verklaart hierbij ontzettend tevreden te zijn over de aandacht, uitleg en afwerking van de door hem ontvangen hoorapparaten en de service van de behandelaar."

- Dhr. H.G.M. van der Zijden uit Den Haag

"Mijn ervaring met Beter Horen is uitstekend. Prima uitleg en het verloop van het aanpastraject."

- Dhr. L.J.H. Brusse uit Den Haag

"Ik ben zeer tevreden met mijn hoortoestellen. En volkomen tevreden met de informatie die ik in de winkel ontvangen heb."

- Dhr. A. Toet uit Den Haag

Welkom bij onze audicien in Den Haag!

Andere Beter Horen hoorwinkels in Den Haag:
Beter Horen Den Haag Noord - Van Hoytemastraat 50
Beter Horen Den Haag West - Pr. Mauritsplein 17
Beter Horen Den Haag Zuid - Hengelolaan 178n​