Service

  • maandag - vrijdag
    09:30 - 18:00
    zaterdag
    09:30 - 18:00

    Tijdens de vakantieperiode geen koopavond

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Den Bosch

Beter Horen in Den Bosch, in de Helftheuvelpassage, heeft uitgebreide ervaring als hoorspecialist om mensen te helpen en te (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest(20 minuten). Met een kopje koffie of thee erbij als u wilt.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies voor uw gehoor en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen, snurken en meer) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Den Bosch

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

“Ervaring met "Beter Horen": Ja dan ben je 52 en dan komen zo de gebreken, je hoort niet optimaal, geconstateerd bij de jaarlijkse keuring door de bedrijfsarts en doorverwezen naar een audicien. Waar begin je, want er is nogal het een en ander, uiteindelijk na veel informatie te hebben gelezen naar Beter Horen op de Helftheuvelpassage in Den Bosch. Na een uitgebreide uitleg door Ellen van der Heijden wat de mogelijkheden zijn voor mijn gehoor, werd een toestel besteld. Want ik schaam mij totaal niet voor het dragen van een gehoortoestel. Wow er ging een wereld open.

(vervolg) Op de dag dat ik mijn gehoortoestel ging halen, hadden we een BBQ avond van collega's. Wat een succes, niets meer hoeven te vragen en alles kunnen horen. Ik heb (na vergelijken) de keuze gemaakt voor een Resound toestel, deze past voor mij het beste bij mijn gehoorverlies, zowel in de privé sfeer maar ook op het werk. Al met al een zeer positieve ervaring met de medewerkers van Beter Horen. Ps. Als je je schaamt voor het dragen van een gehoor toestel, zou ik zeggen niet doen. Want je weet niet wat je mist.”

- Dhr. Dirk Tukker uit Vlijmen

“Ik ben erg blij met mijn nieuwe zwemdoppen. Kreeg een duidelijke en goede uitleg over de mogelijkheden en kosten. Ik kwam uiteindelijk tot de keuze voor op maat gemaakte zwemdoppen. Zo kan ik weer optimaal van de zomer genieten!"

- Mevr. Leene uit Den Bosch

Welkom bij onze audicien in Den Bosch!