Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Tilburg

Beter Horen is de hoorspecialist in Tilburg. Wilt u ook weten hoe het met uw gehoor is? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan van 3 minuten. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Bij ons krijgt u een vakkundige hooroplossing die echt bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan of een flitsbel voor de voordeur. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Tilburg

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Tilburg!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Tilburg:
Beter Horen Tilburg Zuid - Hilvarensebeek 60
Beter Horen Tilburg Noord - Dr. Deelenlaan 15a​​