Service

  • Op afspraak (BD432)

Beter Horen servicepunt in Wieringerwerf (BD432) 

Dit servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen.

Op woensdagen is er een inloopspreek uur tussen 11:00 en 12:00 uur voor vragen en klein onderhoud.

Over ons servicepunt in Wieringerwerf

Beter Horen heeft een servicepunt in Wieringerwerf, gevestigd in de winkel Meeuwsen Eye Wish opticien. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Doe dan een vrijblijvende en gratis hoortest. Dan heeft u 20 minuten duidelijkheid over uw gehoor. U kunt hiervoor een afspraak maken via bovenstaand nummer. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u en uw levensstijl past. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Wieringerwerf

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Wieringerwerf!