Beter Horen servicepunt in Eerbeek

Beter Horen in Dongen is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Bril' 73 Opticiens. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Zutphen:  0575 - 74 59 51.

Over ons servicepunt in Eerbeek

Beter Horen heeft al meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Dan weet u in 20 minuten hoe uw gehoor ervoor staat. Voor een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 0575 - 74 59 51. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Eerbeek

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij of zij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Eerbeek!