• maandag - donderdag
    09:00 - 17:00
    vrijdag
    09:00 - 20:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Veghel

Beter Horen in Veghel helpt iedereen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Kom gerust eens langs voor een gratis (vrijblijvende) hoortest, of een persoonlijk hooradvies. Onze ervaren audiciens zorgen altijd voor een goede hooroplossing. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel waarmee u de televisie beter kunt horen. Ook voor de bescherming van uw gehoor bent u bij deze Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide collectie oordopjes.

 

Huisbezoek van een audicien in Veghel

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. In Veghel wordt dit verzorgd door Martijn Peeters. Hij is geregistreerd StAr audicien en hij komt aan huis bij mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft hij zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis.

"Het leuke vind ik van mijn werk vind ik de dankbaarheid van de mensen. En ook het feit dat je de mensen weer Beter kunt laten Horen."

- Audicien Martijn Peeters

Welkom bij onze audicien(s) in Veghel!