Tinnitus

Piepen, suizen, zoemen ... wie last heeft van tinnitus kan er wanhopig van worden. Maar liefst één op de tien Nederlanders heeft er in meer of mindere mate last van. En bij sommige mensen is het zelfs zo erg, dat ze niet meer aan werken, slapen of een normaal gezinsleven toekomen. Beter Horen kan helpen de klachten te verminderen.

Tinnitus behandeling

Sommige vormen van tinnitus zijn goed te behandelen. Beter Horen heeft een behandeling die bij maar liefst 75% van de patiënten voor verminderen van klachten zorgt. In andere gevallen kunnen wij u misschien helpen met een tinnitusmaskeerder.
Bekijk de behandelingen

Tinnitus klachten

Wist u dat er meerdere vormen van tinnitus zijn? En dat de klachten bij iedereen kunnen verschillen? Lees er hier alles over.
Tinnitus klachten

Heb ik tinnitus?

Veel mensen horen continu een piep of ander vervelend geluid. In Nederland zo'n 10 procent van de bevolking. We noemen het ook wel oorsuizen. Lees meer over tinnitus en de symptomen van tinnitus.
Wat is tinnitus

Tinnitus oorzaken

Vermoeidheid, harde muziek of toch een medische reden? Oorsuizen kan verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om de oorzaak te achterhalen om zo erger te voorkomen.
Tinnitus oorzaken

Leven met tinnitus

Soms helpt het om te lezen hoe anderen met hun tinnitus omgaan. Lees hier de ervaringen van mensen met tinnitus en van audiciens die mensen met tinnitusklachten dagelijks helpen.

Naar de verhalen