Altijd advies van een gediplomeerd audicien

Wat is het eerste waar u op moet letten bij de keuze van een hoorspecialist? Heel eenvoudig: het StAr-keurmerk. Bij Beter Horen werken uitsluitend gediplomeerde audiciens die voldoen aan de strenge normen van de Stichting Audicienregister (StAr).
 

Vertrouw op het StAr-keurmerk

Een StAr-audicien beschikt over een afgeronde vakopleiding. Volgt regelmatig bijscholingscursussen. Werkt volgens de voorschriften van de Stichting Audicienregister. En is dus als geen ander gespecialiseerd in het stellen van de diagnose en het aanmeten van een hoortoestel. Een hele geruststelling, het gaat tenslotte wel om uw oren.
 

Uw eigen vaste audicien

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze klanten. Daarom heeft u bij ons uw vaste audicien. Die is bekend met uw situatie en vertaalt uw wensen in praktische oplossingen. Dat kan een hoortoestel zijn, maar misschien ook een ander hulpmiddel. Bovendien kunt u bij uw eigen audicien terecht voor uitgebreide service en onderhoud. Ook kan uw audicien u meer vertellen over de kosten van het hoortoestel. De deur staat altijd voor u open.
 

Kennismaken met een van onze audiciens? Welkom!

Vind een winkel bij u in de buurt