Hoortoestellen

De nieuwste hoortoestellen

Bij Beter Horen is uw hooroplossing echt maatwerk. Daarom bieden wij een ruime keus aan hoortoestellen. Van hypermoderne toestellen met de nieuwste opties tot comfortabele hoorapparaten die door uw zorgverzekering vergoed worden. 

Ook voor gehoorapparaten met de nieuwste techniek bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van oplaadbare hoortoestellen? Of een bluetooth verbinding waarmee u direct geluid naar uw hoortoestellen kunt streamen en deze via een app kunt bedienen?

Bluetooth

Slimme draadloze technologie
Lees meer

Oplaadbaar

Altijd op volle kracht
Lees meer

Onzichtbaar

Klein, comfortabel en discreet
Lees meer

Standaard

Eenvoudig en voor iedereen
Lees meer
Vrijblijvend proberen? Maak een afspraak

Typen hoortoestellen

Gehoorapparaten bestaan in verschillende uitvoeringen en zijn (in de meeste situaties) beschikbaar voor elke categorie gehoorverlies. Er zijn zeer kleine toestellen die geheel in de gehoorgang gedragen worden, maar ook toestellen die gedeeltelijk of helemaal buiten het oor gedragen worden. Bij Beter Horen gaan we graag samen met u op zoek naar het soort hoortoestel dat het beste bij u past.

Meest gestelde vragen

Wij begrijpen dat u vragen heeft, zeker als u zich voor het eerst oriënteert op een hoortoestel. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen én antwoorden voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan gerust met onze klantenservice: 0800 0200 159 (gratis).

Hoe werkt een hoortoestel?

Een hoortoestel bestaat uit een microfoon, een versterker en een luidspreker. De microfoon zet geluiden om in een elektrisch signaal. Dat signaal gaat naar een computerchip, dat ervoor zorgt dat de juiste geluiden worden versterkt. Zo kunnen harde geluiden worden afgezwakt en zachte geluiden juist versterkt. Uiteindelijk bereikt het afgestelde geluid dan uw oren. Dit afstellen van het hoortoestel gebeurt door onze audicien, zodat het precies op uw hoorwens is toegespitst. 

Helpt een hoortoestel bij oorsuizen (tinnitus)?

Als u last heeft van oorsuizen (tinnitus), dan kan in sommige gevallen een speciaal afgesteld hoortoestel werken. Dit helpt dan omdat het een tegengeluid geeft, dat de pieptoon als het ware onderdrukt. Dit is niet voor alle soorten tinnitus geschikt.

De ziekte van Ménière. Helpt een hoortoestel?

In sommige gevallen kan een hoortoestel de symptomen van de ziekte van Ménière verlichten. Onze audicien kan hierbij helpen. Meer informatie over de ziekte van Ménière.

Wat zijn hoorhulpmiddelen?

Onder hoorhulpmiddelen vallen allerlei accessoires die slecht of minderhorenden kunnen ondersteunen in het dagelijks leven. Hierbij kunt u denken aan speciale trilwekkers, deurbellen met versterkt geluid of een rookmelder die ook een lichtflits laat zien als hij ingedrukt wordt. Deze hulpmiddelen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de basisverzekering. 

Ontdek de Amplifon families

Exclusief bij Beter Horen.

Kan ik online mijn gehoor testen?

Jazeker, onze online hoortest geeft een goede eerste indruk van uw gehoor. Klik hier om uw gehoor te testen.

Gehoor testen
man in gallerij met laptop
Gehoorapparaat kosten

Wat kost een hoortoestel is afhankelijk van uw gehoorsituatie en uw wensen. Beter Horen biedt voor elk budget de beste hooroplossing.

Lees meer
iho hoortoestel
man draagt gehoorapparaat

Hoortoestel technologie

Geluid streamen met bluetooth, bediening via een app en bovendien oplaadbaar: de nieuwste hoortoestellen staan bol van techniek.

een man met goed gehoor
Cochleaire implantaten en BAHA hoortoestellen

Botverankerde hoortoestellen en cochleaire implantaten zijn chirurgisch geïmplanteerde hooroplossingen voor personen met zeer zwaar gehoorverlies.

Lees meer
oorcheck
Slechthorendheid bij kinderen

Als ouder hoop je altijd dat je kind gezond geboren wordt en blijft Helaas is dit niet altijd zo Lees bij Beter Horen over slechthorendheid bij kinderen.

Lees meer
hoortoestel schoonmaken
Onderhoudsproducten

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw gehoorapparaat. Beter Horen biedt u ook alle mogelijke onderhoudsproducten.

Bekijk onderhoudsproducten
een beter horen klant ontvangt hoortoestellen
Financiering van uw hoortoestel

Ontdek hoe u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe hoorbeleving dankzij de mogelijkheden tot financiering van uw hoortoestel bij Beter Horen. 

Lees meer
mensen in restaurant

Hooroplossingen tijdens gesprekken

Heeft u soms moeite om een gesprek goed te volgen? Bijvoorbeeld tijdens een vergadering of bij een etentje? Bij Beter Horen vindt u verschillende hulpmiddelen die het geluid versterken.

Beter Horen klant Meerbeek
Beter Horen klant Meerbeek
Toen ik mijn nieuwe hoortoestellen had, heb ik meteen mijn kleindochter gebeld. Ik zei: opa kan je nou verstaan! Hoorde ik voor de eerste keer die kleine dondersteen praten. Ik was helemaal ontroerd.
Dhr. Meerbeek

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel