ampli-energy R-L

ampli-energy R L

Met nog beter spraakverstaan

Ontdek het beste geluid met de meest geavanceerde technologie voor het beste spraakverstaan en minder luisterinspanning.
 

- Oplaadbaar luidspreker-in-het-oor hoortoestel
- Voor licht tot zwaar gehoorverlies

Informatie over vergoedingen Probeer vrijblijvend uit

Bekijk alle details

Beter spraakverstaan

  • Duidelijk verstaan: elk woord en elke nuance wordt perfect vastgelegd, ongeacht de omgeving. Op een drukke verjaardag of thuis rustig op de bank, onze technologie zorgt ervoor dat u nooit een woord mist.
  • Adaptief luisteren: hoor iedereen, waar ze ook zijn. Mis nooit meer die zijdelingse opmerkingen of gesprekken achter in de auto.
  • Slimme richtingsdetectie: onze techniek focust in drukte op wat écht telt, waardoor u zich kunt concentreren op wat u wilt horen. Onze apparaten versterken niet alleen het geluid, maar passen zich aan elke situatie aan en bieden optimale ondersteuning bij gesprekken.

Universele connectiviteit

  • Universele Bluetooth connectiviteit: of u nu een smartphone, tablet of computer gebruikt, de ampli-energy R L verbindt moeiteloos met al uw apparaten. Stream telefoongesprekken, muziek, podcasts en meer direct naar uw hoortoestellen. Met een TV streamer kunt u uw favoriete shows en films direct naar uw ampli-energy R L streamen.
  • Handsfree bellen: ervaar het gemak van handsfree bellen. Beantwoord oproepen van uw telefoon met een eenvoudige tik op uw hoortoestel en ervaar heldere telefoongesprekken, waar u ook bent.
  • Meerdere apparaten koppelen: maakt het mogelijk om tot 8 Bluetooth®-apparaten te koppelen terwijl er 2 tegelijkertijd verbonden kunnen zijn, zodat u de Bluetooth niet hoeft aan/uit te zetten om steeds van bron te veranderen. Zo kunt u het geluid van uw tablet streamen of kijkt u tv terwijl u oproepen van uw smartphone kunt blijven ontvangen.
  • Amplifon App: pas uw luisterervaring aan, controleer de batterijstatus en vind zelfs verloren hoortoestellen terug met de gebruiksvriendelijke Amplifon App

Oplaadbare gehoorapparaten

  • Klein en compacte opladers: makkelijke, draagbare opladers met een magneetsluiting in het deksel, zodat het hoortoestel eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden.
  • Snel opladen: het hoortoestel kan in slechts drie uur volledig worden opgeladen. Een indicatorlicht op het gehoorapparaat toont de oplaadstatus van de batterij.
  • Gebruiks- en milieuvriendelijk: opladen is eenvoudiger dan een batterij vervangen. Beter voor uw portomonee en het milieu.

Functies ampli-energy R L

Elk hoortoestel heeft zijn eigen unieke kenmerken om aan uw hoorwensen te voldoen. Hier is een gedetailleerd overzicht van de kenmerken van de ampli-energy R L. Daarnaast helpen onze audiciens u graag verder bij het vinden van de beste hooroplossing voor u.

Discretie

Gemiddeld

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog

Uitleg genoemde functies

Discretie: de hoortoestellen kunnen discreet achter of in het oor worden gedragen, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn voor mensen om u heen.

Filteren omgevingsgeluid: het vermogen om zich aan te passen aan verschillende luisteromgevingen maakt het mogelijk geluiden comfortabeler te horen zonder enige actie van uw kant. Deze hoortoestellen passen zich automatisch aan, aan de geluidsomgeving.

Robuustheid: het specifieke ontwerp en de fijne materiaalkeuze zorgen voor een uitstekende robuustheid en betrouwbaarheid van deze hoortoestellen.

Ruisonderdrukking: deze hoortoestellen analyseren de geluiden en optimaliseren deze en zorgen voor een aangenamer luisteren, zelfs in een rumoerige omgeving.

Adaptieve directionaliteit: dit hoortoestel kan dialoog duidelijker versterken dan andere geluiden. Op sommige apparaten kunt u de instelling ook wijzigen, waardoor u de dialoog in elke richting beter kunt begrijpen, zoals in de auto, waar u interactie hebt met degenen die naast of achter elkaar zitten.

Waterbestendigheid: de gebruikte technologieën en de ingebouwde microfoon- en luidsprekerbeschermers bieden een betere bescherming tegen water, stof en andere vreemde stoffen.

Bluetooth: directe verbinding met een telefoon (iPhone), geen aansluitingsaccessoire en aansluiting op de tv. U kunt uw oproepen rechtstreeks in uw hoortoestellen ontvangen en naar muziek luisteren.

Oplaadbaar, met lithium-ionbatterijen: met de grote accu kunt u het hoortoestel de hele dag door gebruiken. Tijdens het slapen laadt u deze eenvoudig op. Zo bent u iedere dag voorzien van optimaal horen.

Probeer de ampli-energy R L vrijblijvend uit Maak een afspraak
Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Amplifon hoortoestellen

De ampli-energy R L is onderdeel van de Amplifon hoortoestellen. Dit zijn hoortoestellen exclusief verkrijgbaar bij Beter Horen met de nieuwste technieken. Ontdek meer over de ampli-mini, de ampli-energy en de ampli-connect.

Lees meer
Amplifon hoorinnovatie

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel