image

Horen is nog nooit zo makkelijk geweest

Is een hoortoestel met Bluetooth iets voor u?

Steeds meer hoortoestellen hebben Bluetooth: een draadloze verbinding met een apparaat in uw buurt. Absolute topper is de ReSound LiNX 3D. Maakt u kennis met ons slimste hoortoestel.

De intelligente ReSound LiNX 3D

Het nieuwste hoortoestel van ReSound is de Linx 3D. Dit staat draadloos in verbinding met uw smartphone, zonder tussenkomst van andere apparatuur. Met de bijbehorende app functioneert uw smartphone als afstandsbediening.
 

Precies wat u wilt horen

U past eenvoudig het volume aan en wisselt net zo makkelijk van programma’s. Overal ontvangt u het geluid dat u prettig vindt. Wilt u in een rumoerige omgeving een gesprek voeren? Of genieten van muziek, direct vanaf uw smartphone naar uw hoortoestellen? Het kan allemaal.
 

Natuurgetrouwe geluidsbeleving

Het geluid van de LiNX 3D ervaart u als helder en natuurgetrouw. Ook in lastige luistersituaties. In een druk restaurant stelt u uw hoortoestel in op ‘spraak’, terwijl u tegelijk omgevingsgeluiden reduceert. Op de fiets vermindert u eenvoudig het geruis van de wind in uw oren. Draadloos en moeiteloos.
 

Maximaal bedieningsgemak

Naast de geluidskwaliteit is de LiNX 3D beroemd om zijn bedieningsgemak. Zo slaat u uw favoriete locaties eenvoudig op. Als u ze opnieuw bezoekt, activeert uw hoortoestel zelf de juiste instelling voor die plek. Geniet automatisch van uw persoonlijke geluidsvoorkeuren, waar u ook bent.
 

Duurzame degelijkheid

Intensief dagelijks gebruik? De ReSound LiNX 3D is er voor gemaakt. Elk onderdeel is van duurzaam materiaal. En dankzij een speciale coating krijgen vocht, vuil en stof geen kans. Wat u ook doet, onder welke weersomstandigheden dan ook.
 

Fiscaal voordeel

De ReSound LiNX 3D is een hoortoestel uit het topsegment. Het valt buiten de categorieën van het Hoorprotocol. Uw zorgverzekering zal het dus niet vergoeden. Maar de kosten van aanschaf zijn wél aftrekbaar van de belasting.

 

De ReSound LiNX 3D™ past zich volledig aan uw levensstijl aan. Dát noemen we nu Smarthoren!

Wilt u bij de LiNX dragers van Nederland horen? Wees er snel bij en maak een vrijblijvende afspraak!

 

In deze video vertellen gebruikers van de Linx 3D over hun ervaringen.
Meer weten? Wij vertellen u graag meer over dit slimme hoortoestel.