ampli-mini I PO

ampli-mini I PO

Gebalanceerd geluid met groot comfort

De ampli-mini I PO: een dynamische geluidsbeleving in een klein formaat.

- Onzichtbaar in-het-oor hoortoestel 
- Voor licht tot gemiddeld gehoorverlies

Informatie over vergoedingen Probeer vrijblijvend uit

Bekijk alle details

Een perfecte pasvorm

De ampli-mini I PO wordt op maat gemaakt. Dit hoortoestel wordt dus uniek aangepast op uw oren. Hierdoor kunt u het de hele dag comfortabel dragen en is deze vrijwel onzichtbaar.

Helder spraakverstaan

Dit hoortoestel biedt een groot contrast tussen spraak en ongewenst achtergrondlawaai. Zo kunt u zich blijven focussen op uw gesprekspartner, zonder afgeleid te raken door bijvoorbeeld windruis of verkeersgeluiden. 

Dynamisch geluid in elke omgeving

De ampli-mini I PO past zich automatisch aan in elke omgeving. Door de 'MoreSound Intelligentie' biedt het een fijne luisterervaring aan en een gebalanceerd geluid. Het scant, verwerkt en balanceert het geluid, zodat u de geluiden hoort die belangrijk zijn voor u.

Functies ampli-mini I PO

Elk hoortoestel heeft zijn eigen individuele kenmerken om aan uw hoorbehoeften te voldoen. Hier is een gedetailleerd overzicht van de kenmerken van de ampli-mini I PO. Functionaliteit, grootte en gewicht zullen u meer vertellen over het hoortoestel.

Breedte

1 cm

Hoogte

0,6 cm

Gewicht

1,3 g

ampli-mini I PO

Discretie

Hoog

Robuustheid

Gemiddeld

Connectiviteit

Gemiddeld

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Gemiddeld

Uitleg genoemde functies

  • Bluetooth: een directe verbinding van hoortoestel en telefoon waardoor u oproepen rechtstreeks in uw hoortoestellen kunt ontvangen en tv of muziek kunt luisteren.  
  • Oplaadbaar, met lithium-ionbatterijen: met batterijen die meer dan 12 uur meegaan en hoortoestellen die gemakkelijk 's nachts zijn op te laden bespaart u veel wegwerpbatterijen.  
  • Maximale discretie: hoortoestellen die gemakkelijk en discreet achter of in het oor worden gedragen wat ze bijna onzichtbaar maakt voor de mensen om u heen.
  • Automatisch omgevingsmanagement: De hoortoestellen passen zich automatisch aan in verschillende luisteromgevingen waardoor u geluiden comfortabeler kunt waarnemen.  
  • Comfort in lawaai: de hoortoestellen analyseren en optimaliseren geluiden wat zelfs in een rumoerige omgeving zorgt voor aangenamer luisteren.  
  • Robuustheid: specifiek ontwerp en fijne materiaalkeuze zorgen voor een uitstekende robuustheid en betrouwbaarheid.
  • Adaptieve directionaliteit: hoortoestellen die zich beter kunnen focussen op de dialoog, deze versterken en andere stoorbronnen onderdrukken.  
  • Waterbestendigheid: hoortoestellen die betere bescherming bieden tegen water, stof en andere vreemde stoffen, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt.
Probeer vrijblijvend uit Maak een afspraak

Ontdek de andere vormfactoren

Ons assortiment hoortoestellen is er in verschillende stijlen. Alle toestellen zijn zo discreet en slank mogelijk en helpen u om beter te kunnen luisteren naar de wereld om u heen.

ampli-mini%20I%20OM ampli-mini I OM
Bekijk functies

Optimaal spraakverstaan in elke situatie

 Geniet van natuurlijk geluid en nóg beter spraakverstaan. Ontdek de ampli-mini I OM

Discretie

Hoog

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog
Verkrijgbaar met meerdere accessoires

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare gehoorapparaten met lithium-ion batterijen hebben geen wegwerpbatterijen nodig. Ze laden 's nachts op en bieden tot 24 uur gebruik. Ze zijn gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en milieuvriendelijk.

Ontdek meer
 Oplaadbare hoortoestellen op een tafel

Amplifon hoortoestellen

De ampli-energy micro is onderdeel van de Amplifon hoortoestellen. Dit zijn hoortoestellen exclusief verkrijgbaar bij Beter Horen met de nieuwste technieken. Ontdek meer over de ampli-mini, de ampli-energy en de ampli-connect.

Ontdek meer
 Gehoorapparaten op een tafel

Onzichtbare hoortoestellen

Dankzij de nieuwste technologie worden gehoorapparaten steeds kleiner en discreter. In onzichtbare gehoorapparaten vinden we dezelfde componenten, maar dan sterk geminiaturiseerd.

Ontdek meer
Vrouw met hoortoestel

Bluetooth hoortoestellen

Bluetooth gehoorapparaten bieden naadloze verbinding met smartphones, tablets en tv's, verbeteren luisterervaring. Stream oproepen, muziek en audio direct naar gehoorapparaten, met aanpasbare apps voor persoonlijke instellingen.

Ontdek meer
Vrouw met hoortoestellen die naar een laptop kijkt

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel