Houd uw gehoor in topvorm

Jun, 30, 2021

Uw oren horen erbij

We fietsen, eten gezond en zorgen voor onze huid. Is het dan niet vreemd om uw gehoor te vergeten?  Tijd om toch eens langs te komen voor een vrijblijvende hoortest?

Boek een gratis hoortest Maak een afspraak

We willen allemaal graag zo lang mogelijk in topconditie blijven. Daar doen we veel aan en dat is een goede zaak. Nog niet begonnen? Met deze tips houdt u uzelf gezond (en het is nog leuk ook).

Blijf in beweging

Te druk om te sporten? Dat geeft niets. Zolang u maar in beweging blijft. Minstens vijf dagen per week een halfuur bewegen. Dat hoeft niet in de sportschool, dat kan ook gewoon op de fiets. Of met de hond aan de riem.

Duik de natuur in

Hey, dat is mooi. Door dat halfuurtje beweging in het bos te doen, slaat u twee vliegen in één klap. Groen is goed. Regelmatig de natuur in vermindert stress en zorgt voor meer geluk, blijkt uit diverse onderzoeken.

Eet gezond

Gezonde voeding voorkomt dat u ziek wordt en het houdt u gezond. Iedere dag fruit, weinig verzadigde vetten en een gevarieerd dieet. En wist u dat goed eten zelfs goed is voor uw gehoor?

Test uw gehoor regelmatig

Over het gehoor gesproken: deze wordt nog weleens vergeten. Terwijl u met een gezond gehoor veel meer geniet van het leven. Een goed gehoor vergroot uw sociale kring, verkleint uw kans op vallen en is zelfs goed voor uw hersenen. 

In 30 minuten zekerheid over uw gehoor? Maak nu een afspraak

"Hij zei iets dat me raakte. Namelijk dat het toch eigenlijk absurd is dat we met een oogprobleem zo bij de opticien naar binnen stappen, maar dat er zo'n schroom is met een hoorprobleem naar een audicien te gaan. Ik dacht: 'Hij heeft gewoon gelijk'.

Het verhaal van Sergio
Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel