kno Medisch Centrum biedt alle zorgstappen onder één dak

Apr, 07, 2021

Op 2 april 2021 opende Beter Horen in kno Medisch Centrum in Waardenburg haar deuren. Dit centrum biedt verzekerde specialistische zorg, meer aandacht voor u én een prettige sfeer. We leveren u de beste kwaliteit hoorzorg met alle zorgstappen onder één dak. Komt u ook eens langs?

Meer weten of een afspraak maken?

Boek een vrijblijvende afspraak via onze website of bel ons gerust op 088 006 3909. Kijk ook eens op www.knomc.nl.

Maak een afspraak

Samen in één centrum

Het KNO Medisch Centrum brengt de hoorzorg van verschillende behandelaars samen in één nieuw centrum. Zo kunnen we deze beter, toegankelijker en efficiënter organiseren. Door een nauwe samenwerking met de verschillende specialisten, is het vaak mogelijk om het gehele traject – van de diagnose van uw gehoorproblematiek tot de keuze voor een passend hoortoestel of een andere behandeling – in één bezoek af te ronden. Indien nodig kunt u tijdens uw bezoek aan Beter Horen direct terecht bij de KNO-arts, waarna een gespecialiseerd behandelteam u verder behandelt. Als u dit wenst kunt u voor een hoortoestelproef en de opvolging hiervan op afstand of in een Beter Horen-filiaal in uw woonplaats terecht.

 

Voor diverse soorten gehoorproblemen

In het KNO Medisch Centrum kunt u snel terecht voor al uw gehoorproblemen, inclusief een volledig behandeltraject voor oorsuizen (tinnitus) bij de KNO-arts. Ook bij een mogelijke allergie van de luchtwegen, slaapstoornis of stemstoornis kunt u bij het KNO Medisch Centrum terecht. U vindt hier naast de audiciens van Beter Horen en KNO-artsen een psycholoog, tandarts en slaapdiagnostiekspecialist. Behandelingen vallen onder de vergoede zorg: hier zijn voor u géén extra kosten aan verbonden.

Waar vindt u ons?

Het kno Medisch Centrum is gevestigd in het midden van ons land op de Koeweistraat 6B 4181 CD in Waardenburg. Deze goed bereikbare locatie bij de kruising van de A2 en A15, biedt voldoende, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief Aanmelden
Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel