Nu €50 korting op muziek oordoppen op maat van Beter Horen

“Wow, wat een vet nummer!” 

Het geluid van de band of DJ knalt uit de speakers, je vrienden staan naast je en je proost op een geweldige avond. Live muziek beleef je. Het geluid moet dan ook top zijn. Als je wel eens een concert of festival bezoekt, weet je dat het vaak HARD kan gaan. Maar je wil de ultieme live ervaring, dus wil je niet inleveren op de kwaliteit van het geluid.

Maar je wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk genieten van je favoriete muziek. Met oordoppen op maat van Beter Horen is een piep in je oren na een festival of concert verleden tijd. En dat is niet het enige. Onze op maat gemaakte oordoppen filteren schadelijke geluiden eruit, zonder dat je hoeft in te leveren op geluidskwaliteit, comfort en stijl. Uitproberen? Profiteer dan nu van onze unieke aanbieding.

 

Een festival of live concert klinkt beter met oordoppen 

Deze doppen filteren knetterende beats en gillende koperblazers. Zo geniet je nog meer van jouw lievelingsact, zonder piep ná het concert of festival. Beleef nu zelf het optimale geluid met onze oordoppen. De speciale filters zorgen dat je, naast een ultieme concertbeleving, ook nog probleemloos een gesprek met je vrienden hebt.

 

Bezoek bewust

Als je een concert of festival bezoekt komt het geluid al snel ver boven de 80 decibel (dB) uit. Vanaf 100 dB wordt het geluid schadelijk. Steeds meer jongeren in Nederland hebben last van beginnend gehoorverlies. Onderzoek van De Nationale Hoorstichting wijst zelfs uit dat maar liefst 93% van de Nederlandse stappers risico loopt op permanent gehoorverlies. Wees dus zuinig op je oren en bezoek een live optreden van die band of DJ bewust met op maat gemaakte oordopjes.

Kortingscoupon

Wil je van de korting gebruik maken? Vraag hieronder direct je eigen kortingscoupon aan.

Actievoorwaarden

 

De korting van €50 geldt op het assortiment van de Pluggerz Music DM en Music 2in1 oordoppen ter waarde van €174,95. Met een korting van €50 betaal je nu dus slechts €124,95. 

De actie is geldig t/m 31 oktober 2017 en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.