Merken hoortoestellen

Bij Beter Horen heeft u een enorme keuze in soorten, maten, functies en kleuren. Maar één ding hebben al onze hoorstellen gemeen: het zijn stuk voor stuk A-merken. Er bestaan veel verschillende merken hoortoestellen. Elk merk met zijn eigen kwaliteiten, kenmerken en prestaties. Van Beter Horen mag u betrouwbaarheid verwachten. Daarom kiezen wij bewust voor A-merken.

Uitsluitend A-merken hoortoestellen

In de ruim 100 jaar dat wij hoortoestellen adviseren, hebben we een voorkeur opgebouwd voor gerenommeerde merken. Daar hebben wij en onze klanten nu eenmaal de beste ervaringen mee. Onze audiciens kennen de mogelijkheden door en door. En we kunnen er zeker van zijn dat deze merken vooroplopen als het gaat om innovatie. Alle A-merken bieden oplossingen voor hoorproblemen in alle gradaties.  
 

De Scandinavische kwaliteit van ReSound

ReSound behoort tot de grootste en meest gerenommeerde fabrikanten van hooroplossingen in de wereld. Het merk staat voor Scandinavische kwaliteit sinds 1943. ReSound biedt veel keuze. Zowel in toestellen die uw zorgverzekering vergoedt, als toestellen in het topsegment. Neusje van de zalm is de ReSound LiNX Quattro, die uw hoortoestel draadloos verbindt met uw smartphone. ReSound is ook bekend om zijn slimme hulpmiddelen, waarmee u draadloos en moeiteloos beter kunt horen.
 

De slimme oplossingen van Phonak

U maakt bij ons kennis met de kracht van Phonak. Met de Phonak Belong-Rechargeable bieden zij een oplaadbaar hoortoestel. 24 uur ultieme geluidbeleving op 1 accu. Bovendien hebben zij ook een superklein, bijna onzichtbaar hoortoestel. De Phonak Titanium is ook nog eens erg licht en ijzersterk.

Phonak heeft ook slimme hoortoestellen speciaal voor kinderen. Omdat kinderen tijdens het opgroeien steeds in een andere luisteromgeving komen, veranderen ook hun luisterbehoeftes. Phonak heeft hoortoestellen ontworpen die zich flexibel laten aanpassen. Zo blijven kinderen goed horen, ook als hun luisterbehoefte verandert. Bovendien heeft Phonak uitstekende hoortoestellen voor mensen die aan één oor doof zijn.
 

Nog meer sterke merken

Soms hebben onze klanten goede ervaringen met een bepaald merk hoortoestel. Of heeft een merk eigenschappen die perfect aansluiten bij uw luisterbehoeftes? Ook dan kan Beter Horen dit aanbieden, op maat voor u instellen en onderhouden. Zo werken we in sommige gevallen ook met hoortoestellen van Siemens, Beltone, Widex en Oticon.
 

Welk hoortoestel past bij u?

Hoortoestellen verschillen enorm van elkaar. Modellen met elkaar vergelijken is vakwerk. Welk toestel bij u past, hangt af van de mate van uw gehoorverlies en de vorm van uw oren. Maar natuurlijk ook van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Niet het merk, maar juist de mogelijkheden van het hoortoestel spelen dus de grootste rol. 
 

Vergelijk samen met onze audicien

Welke luistersituaties zijn belangrijk in uw leven? Hoe staat het ervoor met uw gehoor?  Welke beperkingen ervaart u? Wat wilt u besteden? Allemaal zaken die meetellen bij uw keuze. Onze audicien kan u als geen ander helpen om tot de juiste keuze te komen. Eén ding is zeker. Samen vinden we altijd het hoortoestel dat perfect bij u past.

Hoortoestellen

Bij Beter Horen vindt u hoortoestellen in alle soorten, maten en merken. Samen vinden we altijd een oplossing die past bij uw gehoorverlies en uw persoonlijke wensen.
LEES MEER