Merken hoortoestellen
 

Beter Horen biedt een enorme keuze in soorten, maten, functies en kleuren. Eén ding hebben al onze hoortoestellen gemeen: het zijn stuk voor stuk A-merken. Er zijn veel fabrikanten van hoortoestellen. Elk met zijn eigen kwaliteiten, kenmerken en prestaties. Beter Horen hecht veel waarde aan betrouwbaarheid. Daarom kiezen wij bewust voor merken van naam en faam.
 

Uitsluitend hoortoestellen van A-merken

In de ruim 100 jaar dat wij hooroplossingen adviseren, hebben we een voorkeur opgebouwd voor gerenommeerde merken. Daar hebben onze audiciens én onze klanten nu eenmaal de beste ervaringen mee. Alle A-merken bieden oplossingen voor hoorproblemen in alle gradaties. En als het gaat om innovatie, kunt u er zeker van zijn dat juiste deze merken vooroplopen.
 

De Scandinavische kwaliteit van ReSound

Als een van de grootste fabrikanten van hooroplossingen ter wereld staat ReSound voor hoge kwaliteit en ruime keuze. Neusje van de zalm is de LiNX 3D, die het toestel draadloos verbindt met een smartphone. Bovendien staat ReSound bekend om handige hulpmiddelen om moeiteloos beter te horen.
 

De slimme oplossingen van Phonak

Phonak maakt slimme hoortoestellen. Voor mensen die aan één oor doof zijn bijvoorbeeld. En speciaal voor opgroeiende kinderen die steeds weer in andere luistersituaties terechtkomen, heeft Phonak toestellen die zich flexibel aanpassen. Zo blijven kinderen goed horen, ook als hun luisterwensen veranderen.
 

Nog meer sterke merken

In sommige gevallen werken wij ook met andere merken als Siemens, Beltone, Widex en Oticon. Bijvoorbeeld als een klant goede ervaringen heeft met een bepaald merk hoortoestel. Of als een merk geschikt is voor uitzonderlijke situaties? Ons ruime assortiment biedt altijd voldoende variatie om samen met de audicien tot de juiste keuze te komen.
 

Samen hoortoestellen vergelijken

Hoortoestellen met elkaar vergelijken is vakwerk. Welk type het meest geschikt is, hangt af van de mate van gehoorverlies en de vorm van de oren. Maar ook van persoonlijke voorkeuren, budget en de vergoeding door de zorgverzekeraar. Allemaal zaken die meewegen. Eén ding is zeker. Onze audicien kan daar als geen ander bij adviseren. Samen vinden we altijd het hoortoestel dat perfect past bij ieders wensen.

Hoortoestellen

Bij Beter Horen vindt u hoortoestellen in alle soorten, maten en merken. Samen vinden we altijd een oplossing die past bij uw gehoorverlies en uw persoonlijke wensen.
LEES MEER