image

Vergoeding & prijzen van een gehoorapparaat

De kosten en vergoeding van een gehoorapparaat

Bij de keuze voor een hoortoestel is er veel mogelijk. Voorop staat dat we een oplossing zoeken waar u blij mee bent. Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren, ook als het gaat om het budget. Beter Horen kan u voor elk beschikbaar budget de beste hooroplossing bieden. Zo zijn er de hoortoestellen die vergoed worden door uw zorgverzekeraar. De audicien werkt dan volgens een stappenplan waarmee alle audiciens in Nederland werken, beter bekend als het Hoorprotocol. Maar ons assortiment is een stuk uitgebreider; met de nieuwste en meest moderne hoortoestellen die naast veel gemak het meest natuurlijke geluid geven. Wat dacht u van een hoortoestel dat u kunt bedienen met uw smartphone?

Nieuwste hoortoestellen met belastingvoordeel

Beter Horen heeft een uitgebreid assortiment, waaronder de allernieuwste hoortoestellen. Die bieden u het meest heldere en natuurgetrouwe geluid. En optimaal bedieningsgemak. Voor deze toestellen ontvangt u geen vergoeding van de zorgverzekeraar maar wél belastingvoordeel. U kiest zelf het hoortoestel dat u wilt.
lees meer over ons topsegment

Hoortoestellen met vergoeding

De beste hooroplossing voor u staat bij ons altijd voorop. Als u kiest voor een hoortoestel dat door uw zorgverzekeraar wordt vergoed, dan is het hoorprotocol van de zorgverzekeraars van toepassing. Alle audiciens in Nederland werken volgens deze afspraken.
Zo zit dat

Bereken vergoeding & eigen bijdrage

Kiest u voor een hoortoestel dat vergoed wordt door uw zorgverzekeraar? Dan krijgt u het grootste deel vergoed, afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kan het zijn dat u zelfs niks hoeft bij te betalen. Bereken het direct met onze handige rekentool.
Bereken het zelf

Hoortoestel verzekeren

U wilt vertrouwen op uw hoortoestel. Logisch dat u er zuinig op bent. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat u uw hoortoestel verliest of beschadigt. U heeft bij Beter Horen zekerheid en krijgt maar liefst 5 jaar garantie. En als u het kwijtraakt is daarvoor onze vervangingsverzekering. Daarmee weet u zeker dat u dan snel een nieuw gehoorapparaat ontvangt.
lees meer