Onze top 5 redenen om uw hoorfitheid te verbeteren

Feb, 14, 2019

Iedereen weet dat we maar één gehoor hebben en daar dus zuinig mee moeten omspringen. Toch doet de gemiddelde Nederlander er ruim 7 jaar over om hulp te zoeken bij gehoorverlies. Wij vinden dat zonde, niet alleen omdat met de juiste hulpmiddelen een boel leed voorkomen kan worden maar juist ook omdat een goed gehoor zo’n ontzettende meerwaarde kan hebben.

1. Meer genieten

Uw favoriete muziekstuk, de golven in de branding, het gelach van uw (klein-) kinderen; welk geluid u ook mist, u kunt er vanuit gaan dat uw geluidservaring flink vooruit zal gaan met hulp van onze experts. U kunt weer met een gerust gevoel naar een voorstelling, concert of optreden wetende dat u er niets van zult missen.

2. Gevoel van vrijheid

Een verminderd gehoor kan beangstigend werken: misschien hoort u niet meer goed in het verkeer of durft u niet meer op de fiets. Of bent u bang dat u het brandalarm niet goed meer hoort, of dat u belangrijke telefoontjes mist. Daar zijn allerlei slimme oplossingen voor. Neem het heft in eigen hand en verbeter uw gehoor – neem uw vrijheid terug!

3. Vol meedoen met de rest

Met een fit gehoor kunt u weer gewoon optimaal meedraaien in de maatschappij. Drukke verjaardagen, lawaaiige optredens of pittige vergaderingen zijn doorgaans geen makkelijke opgave voor iemand met een verminderd gehoor. Door uw hoortfitheid te testen kan onze audicien u een oplossing op maat aanbieden en er voor zorgen dat u weer hoort wat u wilt horen.

4. Zelfvertrouwen

‘Verstond ik dat wel goed?’ Wij horen vaak dat een verminderd gehoor het zelfvertrouwen schaadt, en zelfs isolerend kan werken. Het is niet alleen het luisteren, ook spreken in het openbaar wordt als extra lastig ervaren omdat de reacties slechter in te schatten zijn. Door uw gehoor te verbeteren zullen dit soort vervelende innerlijke vragen tot het verleden gaan behoren, zodat u weer kunt genieten van uw favoriete sociale bezigheden.

5. Meer energie

Als uw gehoor verbetert hoeft u zich niet meer zo in te spannen om mensen te kunnen verstaan. Zo houdt u meer energie over voor de dingen die het leven leuk maken. Kortom, een fit gehoor is een groot geschenk. Bent u benieuwd hoe fit uw gehoor eigenlijk is? Doe dan onze online hoorfitheid check voor een indicatie, of maak een afspraak en kom langs in een van onze winkels voor een uitgebreide hoorcheck – helemaal gratis.

Hoe fit is uw gehoor? Check het nu online Doe de check
Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel