Met uw hoortoestel de zomer door

5 handige tips.
Aug, 12, 2019

De zomer is begonnen, de vakanties zijn geboekt en het strand roept. Met deze tips zorgt u dit seizoen goed voor uw oren én uw hoortoestellen.

Pas op met de hitte

In de zomer let u altijd extra op wat u achterlaat in de auto. Denk daarbij ook zeker aan uw hoortoestellen. Blootstelling aan langdurige hitte kan uw hoortoestel namelijk beschadigen. Uw hoortoestel op het dashboard achterlaten is dus zeker geen goed idee!

Houd uw hoortoestel droog

Een paar baantjes trekken of een stukje varen? In de zomer doen we het maar al te graag. Hoewel de nieuwere modellen hoortoestellen al beter bestand zijn tegen waterschade, raden we aan voorzichtig te zijn met uw hoortoestel. Vooral zout water is een boosdoener. Is er toch iets misgegaan? Hier leest u wat u kunt doen met een nat hoortoestel.

Voorzichtig met zonnebrandcrème

Even insmeren met zonnebrandcrème? Heel verstandig. Maar bescherm uw hoortoestel tegen de chemicaliën die in de crème zitten. Doet u na het zwemmen haarspray in uw haar? Doe dan ook even uw hoortoestellen af.

Houd uw hoortoestellen schoon

In de zomer zweten we allemaal een beetje meer. En we bevinden ons vaak in omgevingen waar we niet iedere dag komen. Houd uw hoortoestel daarom goed schoon. Wij hebben nu een speciale vakantie-aanbieding met diverse schoonmaakproducten voor uw hoortoestel. Daar zitten ook extra batterijen bij. Ideaal voor op vakantie!

Sporten met uw hoortoestel

Slaat u graag een balletje op het tennisveld? Of doet u mee met het volleybaltoernooi op de camping? Denk dan goed na wat de beste oplossing is voor uw hoortoestellen. Wij geven alvast enkele tips wanneer u wilt sporten met een hoortoestel.

Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel