Herfstgeluiden: welke is uw favoriet?

Oct, 25, 2022

Schilderachtige taferelen in het bos. Terwijl de regen tegen het raam tikt een kop koffie drinken in uw favoriete zaak. De herfst is in volle gang. Het is natuurlijk ook een tijd van prachtige geluiden. Zoals knisperende blaadjes onder uw voeten tijdens een wandeling in het park of in het bos. We delen drie geluiden uit het dagelijks leven die ons aan de herfst doen denken. Wilt u geen enkel herfstgeluid meer missen? Kom gerust langs in een van onze winkels voor een hoortest.

Ook geen herfstgeluid meer missen? Maak nu een afspraak

Ritselende blaadjes aan de bomen

Schilderachtige taferelen in het bos. Terwijl de regen tegen het raam tikt een kop koffie drinken in uw favoriete zaak. De herfst is in volle gang. Het is natuurlijk ook een tijd van prachtige geluiden. Zoals knisperende blaadjes onder uw voeten tijdens een wandeling in het park of in het bos. 

Speelse wind

Als u dan toch een kop thee zet – luister dan eens goed naar de druppels die vanuit het zakje in uw theeglas vallen. In het begin druppelt het wat sneller. Daarna langzamer. Net als de wind die de druppels vanaf de bomen speels in de dakgoot achterlaat. Herfstiger wordt het niet. 

Getik van de regen tegen het raam

Luister naar een liveoptreden van uw favoriete pianist. Of beeld in dat u in een schouwburg zit en geniet van uw favoriete muziekgroep of orkest. Een staande ovatie na afloop – het publiek klapt de handen stuk. Een luid applaus. Sluit de volgende keer dat het regent uw ogen en luister naar het overweldigende getik van de druppels op het raam. Waant u zich weer even in de concertzaal? 

Geen van deze herfstgeluiden missen?

Welk geluid u ook het meest bij de herfst vindt passen, bij Beter Horen vinden we graag de perfecte hooroplossing. Want wij geloven in maatwerk. En zijn een en al oor. Wilt u deze herfst weer echt genieten van ritselende blaadjes aan de bomen of een zingende roodborst? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag hoe uw gehoor ervoor staat én hoe het eventueel beter kan.

Kom deze herfst langs Maak een afspraak
Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel