De TV beter verstaan

Feb, 13, 2019

Nog een maandje en dan starten de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. Op 9 februari welteverstaan. Van heel vroeg in de ochtend tot aan het begin van de middag kunt u live genieten van topsport en natuurlijk onze helden. Kijkt u er al naar uit om ’s ochtends direct achter uw TV te kruipen? Met onze speciale luisterhulpen verstaat u de TV perfect zonder het geluid van de televisie of radio harder te zetten. En stoort u geen huisgenoten (of buren) die zich misschien graag nog eens omdraaien.

Lekker tv kijken

Of u nu hoortoestellen draagt of niet, het volgen van de tv of radio kan lastig zijn. Maar niet meer met onze slimme luisterhulpen. Ongestoord TV kijken kan door een kinbeugel met oordopjes te dragen. Deze lijkt op een omgekeerde koptelefoon. Hiermee kan de drager het volume van de tv of muziekspeler zelf bepalen. Het geluid wordt draadloos versterkt. Alleen de drager van de kinbeugel hoort het aangepaste volume, anderen hebben er dus geen last van!

Nooit meer verslapen

Omdat het in Zuid-Korea 8 uur later is, starten de wedstrijden op voor ons zeer vroege tijden. Dan wilt u zich niet verslapen. Dat gebeurt zeker niet met onze speciale wekker die lichtsignalen geeft. Als u deze wekker gebruikt in combinatie met een speciaal trilkussen hoeft u niet meer bang te zijn dat u te laat wakker wordt. Andere waarschuwingssystemen bestaan er voor de deurbel, de babyfoon of de brandmelder.

Ongestoord telefoneren

Telefonisch de wedstrijden (na)bespreken? Ook als u wat minder goed hoort kunt u een goed telefoongesprek voeren. En wel met een telefoon met extra luide beltonen en versterking van de stem van de gesprekspartner. Deze telefoons voor slechthorenden zijn er in een vaste, draadloze en mobiele variant.

Beter horen met en zonder hoortoestel

Ook als de Winterspelen straks weer voorbij zijn wilt u natuurlijk genieten van al het geluid om u heen. Er bestaan veel luisterhulpen die uw gehoor een handje helpen. Niet alleen voor mensen die een hoortoestel dragen. Ze zijn er ook voor mensen die geen hoortoestel dragen maar wel af en toe wat beter willen horen. Deze luisterhulpjes worden steeds populairder. Zo’n hoorhulpmiddel kan een wereld van verschil maken. Hele gewone dagelijkse (luister)situaties, die voor goedhorenden heel vanzelfsprekend zijn, worden dat ook weer voor mensen die minder goed horen. Zoals de bel horen of een favoriet tv-programma goed kunnen volgen.

Uitgebreid assortiment

Beter Horen heeft een uitgebreid assortiment hoorhulpmiddelen. Probeer ze eens uit bij een Beter Horen-winkel bij u in de buurt!

Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel