KNO-arts of audicien?

Waar kunt u terecht voor een hooroplossing?

Naar de KNO-arts of naar de audicien?

Heeft u een vervelende ruis of een piepgeluid in uw oren? Merkt u dat uw gehoor achteruit gaat? Of heeft u regelmatig jeuk in uw oren? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Maar bij welke specialist kunt u terecht voor welk probleem?

De Beter Horen audiciens

Bent u 67 jaar of ouder? Dan is Beter Horen uw eerste aanspreekpunt. Ook wanneer u jonger bent, maar wel een hoortoestel draagt, kunt u ons contacteren.

Afspraak met een audicien

Al onze audiciens zijn StAr-gecertificeerde, deskundige hoorspecialisten. Zij zijn optimaal getraind om u te helpen met uw hoorproblemen. Ze adviseren en begeleiden wanneer uw gehoor wat minder wordt. Ze gaan samen met u op zoek naar de juiste oplossing

Iedere situatie is immers uniek en wensen kunnen nu eenmaal verschillen. U kunt bij onze audiciens terecht voor een gratis hoortest. Ook als u andere problemen hebt met uw gehoor of u wanneer u uw oren juist wilt beschermen tegen schade, kunt terecht bij ons.

Geen zorgen, wanneer u niet zeker weet of u bij ons terecht kunt voor een oplossing, kom dan evengoed gerust langs. Onze audiciens zullen u altijd verder op weg helpen en eventueel doorverwijzen naar een KNO-arts.

De KNO-arts

Bent u tussen de 18 en 67 jaar oud en hebt u hoorproblemen? Dan ben u bij de KNO-arts aan het juiste adres. Wij kunnen u eventueel ook doorverwijzen naar de KNO-arts. Deze kan ook vaststellen wat de reden is van uw gehoorverlies.

Neem contact op

De KNO (keel-neus-oor) arts houdt zich, zoals de naam al verklapt, bezig met het behandelen van aandoeningen aan keel, neus en oor. Wanneer het om het oor gaat, voert de kno-arts bijvoorbeeld correcties uit aan de oorschelp of behandelt hij aandoeningen aan de gehoorgang of het trommelvlies.

Onze hoorspecialisten werken nauw samen met kno-artsen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Weet u niet zeker waar u terecht kunt voor uw hoorwensen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder of verwijzen u door.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel