Zorgeloos genieten met festival oordopjes

Jun, 18, 2019

Wanneer u deze zomer één of meerdere festivals bezoekt, is één ding zeker: de muziek staat (veel) te hard. Maar liefst een derde van de bezoekers verlaat een festival voortijdig vanwege de te luide muziek. De oplossing is echter simpeler dan u denkt. Met een paar festival oordopjes bent u helemaal klaar voor de leukste events.

Festival oordopjes - gehoorbescherming

Muziekfestivals zijn zeer populair onder jong en oud. Het is het leukste excuus om er lekker op uit te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten of een hereniging met (oude) vrienden te organiseren. Maar het euforische gevoel kan al snel omslaan als u blijvende gehoorschade oploopt. Gelukkig nemen steeds meer mensen maatregelen als ze een muziekfestival bezoeken. U ook? 

Welk risico loopt uw gehoor op festivals?

Dat harde geluiden schadelijk zijn voor de oren, is bij veel mensen wel bekend. Toch onderschatten veel festivalgangers het potentiële gevaar van een dagje (of paar dagen) blootstelling aan luide muziek. Wist u dat u vanaf 100 db al binnen een uur schade kunt oplopen aan uw gehoor? Tinnitus of oorsuizen bijvoorbeeld. Aandoeningen die niet te genezen zijn. Door luide muziek is het aantal jongeren met gehoorschade flink toegenomen.

Onze festival oordopjes: op maat en standaard

Muziek dan maar verbieden? Dat nooit natuurlijk! Maar als hoorspecialist raden we iedereen aan zijn of haar gehoor serieus te nemen. 

Bezoekt u dit jaar een festival? Neem dan zeker een setje oordoppen mee van Beter Horen. Zo kunt u onbezorgd genieten van een geweldige muziekervaring.

Bestel nu uw uni-fit oordoppen Bestel hier
Nu 25% korting op oordoppen op maat

Wilt u liever oordoppen op maat bestellen? Doe dan onze online hoortest! Wanneer u een groene score haalt, ontvangt u direct 25% korting.

Doe de online hoortest
Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel