Drie hoorsituaties die net even moeilijker zijn geworden

16 juli 2020

In deze 'nieuwe tijd' is goed horen net even moeilijker geworden. Misschien bent u er door alle maatregelen zelfs wel achtergekomen dat u toch niet zo goed hoort als u had gedacht. We horen dit regelmatig in onze winkels. Vooral deze drie situaties kunnen in het 'nieuwe normaal' best een uitdaging zijn.

Beeldbellen en videovergaderingen

Een snel overleg via de telefoon , een presentatie op het werk of een langdurige Skype-call met uw beste vriend of vriendin. Het vele (beeld)bellen hoort bij de huige tijd. En hoewel het fijn is dat de mogelijkheid er is ook op afstand verbonden te blijven, kan het voor mensen met een minder gehoor een flinke uitdaging zijn alle gesprekken te kunnen volgen. Vooral een vergadering met meerdere sprekers kan daarom al snel leiden tot frustratie of onzekerheid.

De extra afstand

Ook de anderhalf meter afstand die we moeten bewaren, is soms moeilijk. Wanneer uw gehoor iets minder wordt, staat u immers graag dicht bij uw gesprekspartner. Vooral wanneer u zich in een ruimte bevindt met omgevingsgeluiden.

Het gebruik van mondkapjes

Kunt u er al aan wennen? Voor veel mensen met een verminderd gehoor is het belangrijk de mond te kunnen zien tijdens het gesprek. Toch is het wel zo veilig een mondkapje te gebruiken. Ook in onze winkels dragen wij mondkapjes wanneer nodig. 

Hoortoestellen dragen met mondkapje

Kom gerust eens langs

Herkent u (één van) de bovenstaande situaties en heeft ook u nu meer moeite om goed te kunnen horen? Dat geeft niets.  We luisteren graag naar wat u weer beter wilt horen of in welke situaties u wel wat hulp kunt gebruiken. Dan gaan we samen aan de slag voor een hooroplossing op maat. Kom gerust eens vrijblijvend langs.

Maak een afspraak voor een gratis hoortest Maak afspraak

Of doe onze online hoortest

Doe onze online hoortest en ontvang binnen drie minuten een indicatie van uw hoorfitheid. Scoort u rood of oranje? Kom dan gerust langs voor een professionele hoortest. Scoort u groen? Dan is het zaak uw oren in topconditie te houden!

Naar online hoortest
Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel