Met een gerust hart naar de audicien

In diverse regio's dragen wij voortaan altijd een mondkapje.
29 september 2020

We doen graag een stapje extra

Het was even schrikken de afgelopen weken. Het aantal coronabesmettingen liep weer snel op, waardoor de overheid zich genoodzaakt voelde opnieuw in te grijpen. Ook wij doen een stapje extra, zodat u met een gerust hart naar onze winkel kunt komen.

Onze audiciens dragen mondkapjes

Wij hebben besloten dat we landelijk een mondkapjesplicht voor ons personeel doorvoeren. Dat doen we in de veiligheidsregio's die momenteel het stempel 'ernstig' hebben. Wij vragen ook u (en uw eventuele begeleider) een mondkapje te dragen.  Een overzicht van de veiligheidsniveaus vindt u op de website van de Rijksoverheid.

In de andere regio's laten we deze keuze aan de audicien en klant. Natuurlijk gebruiken we in alle gevallen graag een mondkapjes wanneer u ons dat vraagt. Ook voor u hebben wij er eentje beschikbaar wanneer u dat graag wilt. Op deze manier helpen we graag het virus onder controle te krijgen. Want ook dat gaan we samen doen!

Even registreren. Zo gepiept

We vragen u ook vriendelijk uw gegevens even achter te laten wanneer u onze winkel bezoekt. Hiermee helpen we de GGD een handje bij een eventueel bron- en contactonderzoek.

Zorgeloos naar de winkel

Natuurlijk doen wij veel meer om ervoor te zorgen dat u ook in deze tijd bij ons terechtkunt voor de beste hoorzorg. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Bekijk al onze maatregelen
Omdat een goed gehoor juist nu belangrijk is... Maak een afspraak
Vorige
Volgende

Nieuws & Blog

Volg het laatste nieuws en verhalen over gezondheid horen.
Lees meer

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel