Goede én veilige hoorzorg.

Wij staan voor u klaar

Bij Beter Horen staan we graag op een zo veilig mogelijk manier voor u klaar. We vertellen u daarom graag meer over de actuele maatregelen in onze winkels.

Zo doen we dat:

In alle Beter Horen winkels en servicepunten werken wij volgens de richtlijnen die door het RIVM en de overheid zijn opgesteld. En daarbij doen we nog een beetje extra.

  • Omdat wij onder de essentiële winkels vallen, hanteren wij onze reguliere openingstijden. U bent van harte welkom. Maakt u wel even een afspraak? Wel zo veilig!
  • Onze audiciens doen dagelijks een COVID-19 gezondheidscheck voor ze naar de winkel gaan.
  • Komt u met afspraak in onze winkel? We doen standaard een gezondheidscheck.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor zowel u als onze audiciens. Uiteraard hebben wij ook een mondkapje voor u beschikbaar.
  • Tijdens uw afspraak houden wij zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
  • We zijn erg zorgvuldig met het (extra) reinigen van onze handen en apparatuur. Ook u mag voor uw afspraak uw handen ontsmetten.
  • Wij zijn voorzichtig met fysiek contact. Daarom schudden wij bijvoorbeeld even niet uw hand.

Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel ons dan gerust op 0800 0200 159 of bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Werken jullie op afspraak?

U bent van harte welkom in onze winkel. We vragen u bij voorkeur even een afspraak te maken. Dan kunnen we tijd voor u inplannen.

Kan ik een afspraak maken na een verkoudheid?

Wanneer u 24 uur klachtenvrij bent, mag u weer een afspraak maken.

Waar kan ik de openingstijden zien?

Actuele openingstijden kunt u hier vinden. 

Kan ik nog contant betalen?

Wij verzoeken u bij voorkeur met PIN te betalen.

Komt de Beter Horen audicien nog bij mij thuis?

Ja, ook thuisbezoeken doen wij op een zo veilig mogelijke manier. Misschien kunnen we u over de telefoon ook al wel helpen? Bel ons gerust gratis op 0800 0200 159.

Heeft u onderhoudsproducten of batterijen nodig? Die kunt u bij ons ook gewoon online bestellen. Wel zo makkelijk!

Kan ik langskomen voor een hoortest?

Ja, u bent van harte welkom voor een hoortest. Maak hiervoor even een afspraak via 0800 0200 159 of via onze online boeking.

Welke veiligheidsmaatregelen nemen jullie?

Wij houden ons strikt aan de veiligheidsvoorschiften van de overheid en het RIVM. Bekijk het Protocol Veilige Hoorzorg om te ontdekken wat dit precies betekent voor onze werkwijze in de winkel.

Hoe zit het met het dragen van mondkapjes?

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor zowel u als onze audiciens. Uiteraard hebben wij de mondkapjes beschikbaar. Natuurlijk helpen we u graag deze op de juiste manier om te doen.

Kunnen jullie ook op afstand helpen?

Misschien vindt u een winkelbezoek ondanks alle maatregelen toch even spannend. Dat geeft niets. Ook op afstand staan we voor u klaar om u te helpen en u de beste service te bieden. Bekijk hieronder hoe we dit doen.

Zorg op afstand

Heeft een vraag over (uw) hoortoestellen of bent u op zoek naar advies op tips? Met Zorg op Afstand kunt u direct (video)bellen met één van onze audiciens.

Bel ons

Onze medewekers helpen u graag met al uw vragen. U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken of voor hulp met een bestelling. Dit doet u op 0800 0200 159.

Schrijf ons

Ook via ons contactformulier kunt u uw vraag of verzoek kwijt. We beantwoorden u dan zo snel mogelijk op uw mailadres. Sneller antwoord? Stuur ons een chatbericht!

Ontdek onze webshop

Bestel uw (onderhouds)producten veilig, gemakkelijk én snel. Ontdek het aanbod in onze webshop.

Dagelijks onderhoud van uw hoortoestellen

Wij geven u graag wat tips

Wist u dat u veel onderhoud aan uw hoortoestellen zelf kunt doen? Natuurlijk helpen we u graag op weg met wat handige tips en instructies. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf u in

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel