Ook in deze tijd staan wij voor u klaar.

Goede hoorzorg. Juist nu.

Bij Beter Horen begrijpen we dat de huidige situatie rondom het coronavirus spannend is. En dat u wellicht veel vragen heeft. We laten u daarom graag weten dat we ook in deze tijd voor u klaar staan. Want juist nu is hoorzorg van groot belang. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes bijvoorbeeld. Om contact te houden met uw vrienden en familie. Of om juist even weg te dromen bij uw favoriete muziek of de vrolijke geluiden van het voorjaar. Gelukkig is dat allemaal nog wél mogelijk.

Het begint met een hoorwens.

Het begint met uw hoorwens. Met die ene specifieke vraag: wat wilt u weer beter horen? Misschien bent u er pas sinds kort achter dat uw gehoor u toch wat in de steek laat. Doordat u nu meer moet telefoneren bijvoorbeeld. Of omdat u even meer afstand moet houden van uw gesprekspartners. Wij luisteren graag naar uw wensen. En we helpen u op weg met een persoonlijk Beter Hoorplan. Zodat u snel weer kunt genieten van de geluiden die voor ú belangrijk zijn.

Maak een afspraak

Wat wilt u weer beter horen? We stellen graag een persoonlijk plan met u op.

Maak een afspraak

Zorgeloos naar de winkel.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel. Maar om het zo veilig mogelijk te houden voor iedereen, vragen wij u eerst even een afspraak te maken. Zo voorkomen we dat we met veel mensen tegelijk in de winkel zijn.

In alle Beter Horen winkels en servicepunten werken wij volgens de richtlijnen die door het RIVM en de overheid zijn opgesteld. En daarbij doen we nog een beetje extra:

  • Wij houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tijdens uw bezoek. Toch adviseren wij dringend bij ieder bezoek een mondkapje te dragen. Ook de audiciens in de winkel zullen dit doen. Zo houden we het extra veilig voor elkaar. Natuurlijk hebben we altijd een gratis mondkapje voor u beschikbaar.
  • Onze audiciens wassen extra vaak de handen. Ook de apparatuur wordt na ieder bezoek gereinigd. Ook u mag in onze winkel uw handen ontsmetten.
  • Wij zijn voorzichtig met fysiek contact. Daarom schudden wij bijvoorbeeld even niet uw hand.

Bent u benieuwd naar alle maatregelen? Bij onze veelgestelde vragen vindt u het protocol voor veilige hoorzorg. Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen als u vragen heeft.

Ook op afstand staan we voor u klaar.

Kunt of wilt u even niet naar de winkel komen? Ook dan staan we voor u klaar en bieden we u de beste service. 

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over uw hoortoestellen of het onderhoud ervan. Natuurlijk mag u ons ook bellen of schrijven wanneer u een andere vraag heeft. Wij geven u graag tips en advies. Met onze onderhoudsintructies kunt u alvast aan de slag met het onderhoud van uw gehoorapparaten.

Heeft u onderhoudsproducten nodig? Ook dan hoeft u niet de deur uit. Batterijen, schoonmaakproducten en meer bestelt u eenvoudig online. Komt u er niet uit? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!

Bel ons

Schrijf ons

Onderhoud van uw hoortoestel

Doe onze online hoortest

Direct een indicatie van uw hoorfitheid? Doe onze online hoortest. Binnen drie minuten weet u of u wellicht toch eens langs moet komen voor een professionele test.

Naar online hoortest

Blijf op de hoogte

Wilt u alle tips ontvangen en op de hoogte blijven van onze maatregelen? Abonneer u dan nu op onze nieuwsbrief.

Schrijf u in

Veelgestelde vragen

Mag ik een nieuwe afspraak maken?

Ja, u mag gewoon nog een afspraak maken in één van onze winkels. Wij vragen u een bezoek uit te stellen wanneer u last heeft van covid-gerelateerde klachten.

Kan ik een afspraak maken na een verkoudheid?

Wanneer u 24 uur klachtenvrij bent, mag u weer een afspraak maken.

Mijn winkel is plotseling gesloten

Wij verzoeken u even contact met ons op te nemen via 0800 0200 159. Dan bespreken we samen graag een passende oplossing.

Waar kan ik de openingstijden zien?

Actuele openingstijden kunt u hier vinden. 

Kan ik nog contant betalen?

Wij verzoeken u tijdelijk alleen met PIN te betalen.

Komt de Beter Horen audicien nog bij mij thuis?

Ja, ook thuisbezoeken doen wij op een zo veilig mogelijke manier. Misschien kunnen we u over de telefoon ook al wel helpen? Bel ons gerust gratis op 0800 0200 159.

Heeft u onderhoudsproducten of batterijen nodig? Die kunt u bij ons ook gewoon online bestellen. Wel zo makkelijk!

Kan ik langskomen voor een hoortest?

Ja, u bent van harte welkom voor een hoortest. Maak hiervoor even een afspraak via 0800 0200 159.

Welke veiligheidsmaatregelen nemen jullie?

Wij houden ons strikt aan de veiligheidsvoorschiften van de overheid en het RIVM. Bekijk het Protocol Veilige Hoorzorg om te ontdekken wat dit precies inhoudt voor onze werkwijze in de winkel.

Hoe zit het met het dragen van mondkapjes?

Onze audiciens dragen altijd een mondkapje tijdens de afspraak. Wij vragen u vriendelijk doch dringend dit ook te doen. Daarmee houden we het zo veilig mogelijk voor elkaar. 

Natuurlijk hebben wij een mondkapje voor u en helpen we u graag op een veilige manier deze om te doen. Ook kunt u even de instructie bekijken.

Helaas kunnen we u tijdelijk ook even geen kopje koffie aanbieden. We hopen op uw begrip!

Houd uw hoortoestellen schoon en droog

De ampli-dry elektronische droogdoos doodt in 30 minuten 99% van de bacteriën en schimmels in uw hoortoestel en kan dankzij het UV-C licht zelfs virussen verwijderen.

Meer informatie

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Boek nu

Doe een online hoortest

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Zoek winkel