image

De kracht van geluid in kristalheldere kwaliteit

Ervaar een nieuwe dimensie in horen

Een hoortoestel dat u zich verbonden laat voelen met uw omgeving. Zodat u niks hoeft te missen en zélf de controle hebt over wat u hoort. Waar u ook bent. Met het gloednieuwe hoortoestel van ReSound is dat allemaal mogelijk. En nog veel meer.

De voorganger van de ReSound LiNX 3D™ zette de wereld van hoortoestellen flink op z’n kop. Maar de nieuwe generatie is nog vele malen geavanceerder. Het zorgt ervoor dat u spraak beter kunt identificeren, meer omgevingsgeluiden hoort en gesprekken in een rumoerige omgeving beter kunt verstaan. Uw hoorbeleving wordt veel beter. Smarthoren® noemen ze dat bij ReSound.


Horen op hoog niveau

De ReSound LiNX 3D™ is speciaal ontwikkeld voor de iPhone. De technologie erachter is ingewikkeld, maar in het gebruik is het juist heel eenvoudig. Vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch streamt u rechtstreeks geluid naar uw hoortoestel. Daardoor werkt uw hoortoestel eigenlijk als een draadloze stereo hoofdtelefoon. Of u nu naar het nieuws luistert, belt met vrienden of uw favoriete serie kijkt: u bent altijd verbonden met de wereld om u heen.


Focussen op geluid

Geluid maakt uw leven rijker. Maar als u een hoortoestel draagt, kan het nog wel eens lastig zijn om u in elke omgeving te oriënteren. Dit toestel geeft u een natuurlijk gevoel van de geluiden om u heen én waar deze vandaan komen. U kunt zich daardoor beter focussen en richten op de geluiden die voor u belangrijk zijn.


Optimale geluidsbeleving

Het strand. De bioscoop. Thuis. Waar u ook bent: de ReSound LiNX 3D past zich automatisch aan uw omgeving aan. Maar er kan nog meer. Kunt u iemand moeilijk verstaan? Of waait het erg? Met de ReSound Smart 3D app op uw iPhone kunt u tonen aanpassen en zelfs lawaai onderdrukken. Optimale geluidsbeleving heeft vanaf nu zélf in de hand.


Prestigieuze inspiratiebron

Het is niet zo verwonderlijk dat de serie Smarthoren® hoortoestellen van ReSound al veelvuldig bekroond is. Met dit innovatieve hoortoestel bent u altijd verbonden met alles en iedereen om u heen en verstaat u alles. Uit welke richting het geluid ook komt en hoe vaak het achtergrondgeluid ook verandert. Het leven klinkt gewoon beter.


Discreet en comfortabel

ReSound LiNX 3D-hoortoestellen zijn de overtreffende trap in hoortoestellen. Ze zijn superklein en praktisch onzichtbaar. Ook zitten de toestellen zo comfortabel dat u bijna vergeet dat u ze draagt. En wilt u uw hoorbereik op afstand of in rumoerige omgevingen nog verder vergroten? Dan kunt u uw hoortoestel uitbreiden met draadloze accessoires. Overal is over nagedacht.

 

Wilt u ontdekken of de ReSound LiNX 3D™ iets voor u is?

 

Vind een winkel bij u in de buurt

Vraag de brochure aan

U leest alles over dit hoortoestel in onze online brochure.

Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang de brochure gratis en vrijblijvend.

ReSound LiNX 3D™

Maak een afspraak in een van onze winkels.