Ampli Energy R 5

ampli-energy P (R5)

Onze winnende hoorinnovatie

Onze ampli-energy P is door consumenten gekozen tot het Product van het Jaar 2022.

Informatie over vergoedingen Ontdek het in onze winkel

Bekijk alle details

Eigenschap

Elk hoortoestel heeft zijn eigen individuele kenmerken om aan uw hoorbehoeften te voldoen. Hier is een gedetailleerd overzicht van de kenmerken van de ampli-energy P. Functionaliteit, grootte en gewicht zullen u meer vertellen over het hoortoestel.

Breedte

0,8 cm

Hoogte

3 cm

Gewicht

3 g

Ampli Energy PO

Discretie

Gemiddeld

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Hoog

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog

Uitleg genoemde functies

  • Bluetooth: directe verbinding met een telefoon (iPhone), geen aansluitingsaccessoire en aansluiting op de tv. U kunt uw oproepen rechtstreeks in uw hoortoestellen ontvangen en naar muziek luisteren.
  • Oplaadbaar, met lithium-ionbatterijen: batterijen geven u meer dan 12 uur batterijlevensduur en opladen gemakkelijk tijdens de nacht. U bespaart veel wegwerpbatterijen.
  • Maximale discretie: de hoortoestellen van deze referentie kunnen discreet achter of in het oor worden gedragen, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn voor mensen om u heen.
  • Automatisch omgevingsmanagement: het vermogen om zich aan te passen aan verschillende luisteromgevingen maakt het mogelijk geluiden comfortabeler te horen zonder enige actie van uw kant. Deze hoortoestellen passen zich automatisch aan aan de evolutie van de geluidsituatie.
  • Comfort in lawaai: deze hoortoestellen analyseren de geluiden en optimaliseren deze en zorgen voor een aangenamer luisteren, zelfs in een rumoerige omgeving.
  • Robuustheid: het specifieke ontwerp en de fijne materiaalkeuze zorgen voor een uitstekende robuustheid en betrouwbaarheid van deze hoortoestellen.
  • Adaptieve directionaliteit: deze producten kunnen de dialoog duidelijker versterken dan andere geluiden of stemmen met verschillende oorsprongen. Op sommige apparaten kunt u de instelling ook wijzigen, waardoor u de dialoog in elke richting beter kunt begrijpen, zoals in de auto, waar u interactie hebt met degenen die naast of achter elkaar zitten.
  • Waterbestendigheid: de gebruikte technologieën en de ingebouwde microfoon- en luidsprekerbeschermers bieden een betere bescherming tegen water, stof en andere vreemde stoffen, waardoor de betrouwbaarheid van uw apparaten toeneemt.

Ultiem gebruiksgemak

Met dit oplaadbare hoortoestel beleeft u maar liefst 24 uur luisterplezier, dankzij de nieuw ontwikkelde lithium-ion oplaadbare accu. 

Natuurlijke geluidsweergave

De hoortoestellen passen zich automatisch aan op het omgevingsgeluid in elke situatie. Zo geniet u altijd van het beste natuurlijk geluid en kunt u iedereen perfect verstaan zonder handmatige aanpassingen.

Laatste technologie

Met dit hoortoestel kunt uw favoriete TV-programma of muziekzender draadloos streamen. Ook kunt u handsfree bellen en gemakkelijk uw spraakassistent inschakelen.

Ontdek soortgelijke producten

Ons assortiment hoortoestellen is er in verschillende stijlen. Alle toestellen zijn zo discreet en slank mogelijk en helpen u om beter te kunnen luisteren naar de wereld om u heen.

ampli-energy%20R4%20P%20hoorapparaat ampli-energy R4 P
Bekijk functies

Vrijheid om te genieten van geluid van hoge kwaliteit

Speciaal ontworpen behuizingsdeksel die discreet achter het oor zit en een hoog draagcomfort biedt. Meer informatie over prijzen Bezoek onze winkel

Discretie

Niet beschikbaar

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Gemiddeld

Ruisonderdrukking

Hoog

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog
ampli-energy R3 P hoorapparaat ampli-energy R3 P
Bekijk functies

Optimaal horen zonder batterijen

Intelligent hoortoesel met water- en stofbestendige behuizing. Meer informatie over prijzen Bezoek onze winkel

Discretie

Niet beschikbaar

Robuustheid

Hoog

Connectiviteit

Hoog

Waterbestendigheid

IP68

Filteren omgevingsgeluid

Laag

Ruisonderdrukking

Laag

Adaptieve directionaliteit

Hoog

Smartphone functionaliteit

Hoog

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel