Ontdek (video)bellen met onze audicien

Vraag uw gesprek aan

Beter even bellen

Vindt u het in deze vreemde tijd even spannend om naar de winkel te komen? Of bent u om een andere reden niet in staat om langs te komen? Met onze zorg op afstand komen we u graag tegemoet. Stel uw vraag tijdens een telefoongesprek of ontdek beeldbellen met één van onze vakkundige audiciens. Want ook op afstand staan we graag voor u klaar.

Maak een afspraak Vraag uw gesprek aan

Tijdens een gratis gesprek met één van onze audiciens adviseren we u graag wanneer u een dringende vraag heeft. Dit kan gaan over (uw) hoortoestellen, het onderhoud ervan of wanneer u problemen ervaart met uw toestel. We staan graag voor u klaar.

Koppel videobelt met een audicien vanuit huis

Zo werkt dat:

1. Vul uw terugbelverzoek in

Vul uw terugbelverzoek in. U geeft daarin aan of u graag een telefoongesprek wilt of wilt videobellen.

2. Ontvang een bevestiging

U ontvangt direct per e-mail een bevestiging van uw aanvraag.

3. Snel in gesprek

Onze vakkundige adviseur neemt contact met u op. We nemen uitgebreid de tijd om u te helpen met uw vraag.

Bekijk direct de meestgestelde vragen

Vragen over hoortoestellen, batterijen of onderhoud. We horen ze natuurlijk dagelijks. Misschien kunnen we uw vraag daarom direct wel beantwoorden. Hieronder vindt u een overzicht van de meestgestelde vragen. Kijkt u gerust eens of uw vraag er ook bij staat.

Mijn hoortoestel maakt een fluitend geluid

Maakt uw toestel een fluitend geluid? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Kijk eerst of uw hoortoestel en uw oorstukje goed geplaatst zijn en controleer het volume. Kijk dan of het plastic slangetje of oorstukje misschien verstopt of beschadigd zijn. Tot slot kan ook een teveel aan oorsmeer de boosdoener zijn.

Ik hoor geen geluid uit mijn hoortoestel

Hoort u helemaal geen geluid meer uit uw hoortoestellen? Kijk dan eerst of het toestel wel aan staat en of de batterijen niet (bijna) leeg zijn. Ook beschadiging of verstopping van het plastic slangetje kan een boosdoener zijn. Tot slot kan ook een teveel aan oorsmeer de werking van het hoortoestel belemmeren.

Het geluid is vervormd, niet helder of zwak

Geeft uw hoortoestel geen helder - of een verzwakt - geluid door? Dan kan het zijn dat de batterij vies of bijna leeg is. Ook een verstopt of gebroken slangetje kan ervoor zorgen dat u geen mooi geluid ontvangt. En wist u dat ook vocht niet goed is voor uw hoortoestellen?

 

Wilt u (video)bellen met één van onze audiciens?

Vragen over onderhoud?

We geven u graag handige tips over het onderhoud van uw hoortoestellen. Lees meer over het vervangen van het slangetje, het verwisselen van de batterij en veel meer.

Naar onderhoudstips
Batterij wordt in een hoortoestel geplaatst

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel