image

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming: bescherm uw oren tegen schadelijk geluid

Als u nu goed hoort, wilt u dat natuurlijk graag zo houden. Maar overal in onze rumoerige wereld ligt gehoorschade op de loer. En herstel is dan helaas niet meer mogelijk. Lawaaidoofheid kunt u dus maar beter voorkomen. Zeker als u werk doet waar gehoorbescherming verplicht is (op de werkvloer moet geluid tot onder de grens van 80 decibel gedempt worden). Met de juiste oordoppen is dat ook niet zo moeilijk. Sterker nog: u zult ontdekken dat de geluidsbeleving door de speciale dempende filters prettiger is. En niet alleen voor hobby of werk, maar ook om rustig te slapen, comfortabel te vliegen en veilig te zwemmen.

Voorkom schade aan uw oren

U denkt waarschijnlijk niet dagelijks aan de toekomst van uw oren. Maar toch, gehoorschade voorkomen begint met weten wat het effect van lawaai is. Wanneer wordt lawaai schadelijk? In welke situaties loopt u risico? Hoe kunt u uw gehoor beschermen?
Gehoorschade voorkomen

Vind oordoppen voor elke situatie

Machinelawaai op het werk, geknal van vuurwerk, drukverschil in het vliegtuig, popconcert met versterking, water in het oor bij het zwemmen ... Voor elke situatie is er effectieve gehoorbescherming. Kies uit universele oordoppen of voor gehoorbescherming op maat (otoplastieken). En bescherm uw oren zo tegen schadelijk lawaai.
Oordoppen op maat en universeel

Bescherm ook kinderoren tegen lawaai

Kunnen jonge oren beter tegen lawaai? Daar kunnen we kort over zijn: integendeel. Juist kinderen zijn extra gevoelig voor extreem geluid. En trouwens ook voor oorontstekingen door zwemmen en douchen.
Gehoorbescherming voor kinderen