Audicien aan huis

De unieke Thuisservice van Beter Horen

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om bij ons langs te komen bieden wij de Beter Horen Thuisservice. Hierdoor kan iedereen maatwerk hooradvies krijgen door een audicien aan huis of in een Beter Horen winkel.

Maak een afspraak voor een audicien aan huis

Wij bellen u zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden voor een afspraak aan huis met u door te nemen. Liever zelf bellen? Wij zijn bereikbaar via het nummer 088 006 3909.

Bedankt, wij nemen contact met u op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd vrijblijvend bellen via 0800 0200 159.

Wat is het voordeel van een audicien aan huis?

Met een hoorspecialist aan huis, doet u een hoortest aan huis, laat u een gehoorapparaat thuis aanmeten of krijgt u service aan uw hoortoestel zonder dat u de deur uit hoeft. Speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn, biedt Beter Horen de Thuisservice aan. De voordelen van een audicien aan huis zijn:

  • Gewoon bij u thuis wanneer het u uitkomt
  • Ontspannen in de eigen omgeving, want dat is wel zo prettig
  • Persoonlijk maatwerk proberen met luistersituaties waar u dagelijks mee te maken heeft
  • Hoormetingen door vakbekwame audiciens met professioneel apparatuur
  • Vrijblijvend hoortoestellen uitproberen zonder verplichtingen

Voor wie is de Thuisservice?

De thuisservice is er voor de mensen die niet in staat zijn om een winkel van Beter Horen te bezoeken. Dus bent u (tijdelijk) minder mobiel, neem dan contact met ons op via 088 006 3909 en vraag naar de mogelijkheden. Wij brengen u in contact met de betreffende thuisservice audicien die al uw vragen kan beantwoorden. 

 

Hoe werkt de Thuisservice?

Bij de thuisservice komt er een vakbekwame audicien bij u thuis. Deze audicien heeft de meest professionele apparatuur bij zich om u optimaal te kunnen begeleiden tot een hooroplossing. De audicien start met een uitgebreide meting van uw gehoor en zal vervolgens een aantal vragen met u doornemen. Op basis van de meting en de vragen over uw wensen en behoeften zal er een advies worden gegeven en mag, u net als in de winkel, vrijblijvend een hooroplossing uitproberen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u in uw eigen omgeving kunnen bezoeken.

Wat zijn de kosten van de Thuisservice?

Voor het aanmeten en uitproberen van een hoortoestel worden geen (voorrij)kosten gerekend. Na aanschaf van uw hoortoestellen worden er voor nazorg- en onderhoudsafspraken in veel gevallen wel voorrijkosten berekend. Onze audicien zal tijdens het huisbezoek hier alles over uitleggen.

Let op: sommige zorgverzekeraars hebben aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice.

Onze samenwerkingspartners in de zorg

Bent u lid van een thuiszorgorganisatie waarmee wij samenwerken? Dan geniet u ook nog van een aantal extra voordelen.

Hier vindt u een overzicht van de diverse (thuiszorg) organisatie met wie Beter Horen samenwerkt. U kunt ook direct meer informatie over de organisatie vinden via de link.

Aarzel niet om een afspraak te maken en bel met onze klantenservice voor de beschikbaarheid bij u in de buurt. De audicien neemt daarna contact met u op en zal een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis. Ook dat is het voordeel van Beter Horen.

audicien aan huis
audicien aan huis
"Aangezien ze niet in de gelegenheid was de winkel te bezoeken, hebben we een thuisbezoek ingepland."
Sylvia Thuisservice Audicien

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel