resound ligo 4

ReSound Ligo 4 CIC

Essentieel voor dagelijks gebruik

Een toegankelijke prijs én alle essentiële functies voor iedere dag.

Meer informatie over prijzen Ontdek het in onze winkel

Bekijk alle details

Functies in één oogopslag

Ontdek de verschillende stijlen en modellen met verschillende niveaus van innovatieve technologie. Onze experts adviseren op uw persoonlijke situatie en vertellen u graag alles over de beschikbare opties. Zo krijgt u altijd advies op maat.

Discretie

Hoog

Robuustheid

Niet beschikbaar

Connectiviteit

Niet beschikbaar

Waterbestendigheid

IP58

Filteren omgevingsgeluid

Laag

Ruisonderdrukking

Laag

Adaptieve directionaliteit

Laag

Smartphone functionaliteit

Niet beschikbaar

Heeft u vragen over de genoemde functies?

Solliciteer niet voor "niet-beschikbare" functies.

  • Bluetooth: directe verbinding met een telefoon (iPhone), geen aansluitingsaccessoire en aansluiting op de tv. U kunt uw oproepen rechtstreeks in uw hoortoestellen ontvangen en naar muziek luisteren.
  • Oplaadbaar, met lithium-ionbatterijen: batterijen geven u meer dan 12 uur batterijlevensduur en opladen gemakkelijk tijdens de nacht. U bespaart veel wegwerpbatterijen.
  • Maximale discretie: de hoortoestellen van deze referentie kunnen discreet achter of in het oor worden gedragen, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn voor mensen om u heen.
  • Automatisch omgevingsmanagement: het vermogen om zich aan te passen aan verschillende luisteromgevingen maakt het mogelijk geluiden comfortabeler te horen zonder enige actie van uw kant. Deze hoortoestellen passen zich automatisch aan aan de evolutie van de geluidsituatie.
  • Comfort in lawaai: deze hoortoestellen analyseren de geluiden en optimaliseren deze en zorgen voor een aangenamer luisteren, zelfs in een rumoerige omgeving.
  • Robuustheid: het specifieke ontwerp en de fijne materiaalkeuze zorgen voor een uitstekende robuustheid en betrouwbaarheid van deze hoortoestellen.
  • Adaptieve directionaliteit: deze producten kunnen de dialoog duidelijker versterken dan andere geluiden of stemmen met verschillende oorsprongen. Op sommige apparaten kunt u de instelling ook wijzigen, waardoor u de dialoog in elke richting beter kunt begrijpen, zoals in de auto, waar u interactie hebt met degenen die naast of achter elkaar zitten.
  • Waterbestendigheid: de gebruikte technologieën en de ingebouwde microfoon- en luidsprekerbeschermers bieden een betere bescherming tegen water, stof en andere vreemde stoffen, waardoor de betrouwbaarheid van uw apparaten toeneemt.

Begin vandaag met uw gratis hoortoestel

Tijdens de gratis proefperiode kunt u uw toestel uitgebreid testen. Op uw eigen manier en in uw eigen omgeving. U mag voor de proefperiode een uitgebreide hoortest doen. Zo kunnen wij het toestel alvast aanpassen aan uw wensen.

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel