image

Andere hooroplossingen

Complete hooroplossing voor elke luistersituatie

Er zijn tegenwoordig veel soorten luisterhulpen en accessoires. Om los te gebruiken óf in combinatie met een hoortoestel. Beter Horen heeft de slimste luisterhulpen voor alle situaties. De deurbel niet goed horen? Door de wekker heen slapen? De televisie steeds een streepje harder? Voor deze en andere situaties zijn er speciale luisterhulpen. Een uitkomst voor wie nog niet aan een hoortoestel toe is. Maar ook ideaal als extra ondersteuning in combinatie met een hoortoestel.

Beter horen zonder hoortoestel

Als iemands gehoor achteruit gaat, wordt vaak al gauw gedacht aan een hoortoestel. Maar soms is er alleen in bepaalde situaties sprake van ongemak, zoals tijdens bellen of televisie kijken. Daarvoor hebben wij speciale hulpmiddelen. Dus ook als het gehoorverlies van uw partner of ouder eigenlijk te gering is voor een hoortoestel, kunnen wij tóch helpen.
 

Beter horen met extra luisterhulp

Onze audicien stelt het hoortoestel volledig af op de persoonlijke geluidsbeleving. Toch kan het op een feest of tijdens een vergadering nog wel eens lastig zijn om alles helemaal goed te volgen. Voor dat soort situaties heeft Beter Horen verschillende luisterhulpen. En wat als het hoortoestel even niet wordt gedragen, bijvoorbeeld in bed of onder de douche? Dan zijn er voor wekker, deurbel of brandalarm speciale systemen die waarschuwen met een tril- of lichtsignaal.
 

Wat is nu de beste oplossing?

Beter Horen heeft voor elke situatie speciale luisterhulpen die het leven makkelijker maken. Samen met de audicien bekijken we wat de beste oplossing is. Die is per persoon verschillend. En natuurlijk hebben we ook andere accessoires zoals batterijen en middelen om het hoortoestel in topconditie te houden.  

Hooroplossingen voor thuis

Beter Horen heeft naast hoortoestellen ook speciale hooroplossingen die in het dagelijks leven goed van pas komen. Zoals wekkers (met flitslichten), deurbelzenders, telefoons, tv en audio oplossingen, reinigingsproducten, gehoorbescherming (oordoppen) en meer. Bekijk ze hier of kom naar de winkel.
Zoek een winkel