image

Oordoppen voor iedereen

De juiste oordoppen voor elke situatie

U wilt uw gehoor heel houden. Daarom is het belangrijk dat u uw oren goed beschermt. Als u vaak in een lawaaiige omgeving bent wilt u voor uw oren het allerbeste. Of dat nou voor uw werk is, om te genieten van een liveoptreden of allebei. Beter Horen levert oordoppen van hoge kwaliteit van het merk Pluggerz. 
Terug

Pluggerz oordoppen motor

Terug
Pluggerz Road
  • Artikelnummer: 13119088
  • Prijs per set: € 19,95?

Pluggerz oordoppen motor

Rijdt u motor of een cabrio? Dan kan het geruis van de wind uw gehoor beschadigen. Met de juiste gehoorbescherming geniet u zorgeloos van elke rit.Eindeloos toeren met de juiste gehoorbescherming

Lekker toeren op de motor of in de cabrio? Dat is genieten. Maar niet helemaal zonder risico: het harde geruis van de wind kan uw gehoor beschadigen. Bescherm uw oren met motor oordoppen.

Pluggerz Road voor motorrijders

Speciaal voor motorrijders en automobilisten met een cabrio zijn er Pluggerz Road. De beste manier om uw oren te beschermen tegen schadelijk windgeruis. Deze oordoppen zijn gemaakt van sterk en soepel siliconenmateriaal dat ook na langere tijd zijn pasvorm houdt.

Maatwerk oordoppen motor

Bij Beter Horen kunt u ook gehoorbescherming op maat laten maken. Past perfect, zit lekker en biedt maximaal comfort. Een set gaat ongeveer vier jaar mee. Prijs per set vanaf € 124,95 (inclusief btw). Iets voor u? Lees meer over maatwerk oordoppen motor

Terug