Ook op afstand dichtbij

Goed horen? In deze tijd best lastig

Videogesprekken en telefoontjes. De extra afstand die we steeds moeten bewaren. En wat mompelt die caissiere toch van achter haar mondkapje? Nou ja, ik knik maar gewoon wat... In deze vreemde tijd is goed horen zo makkelijk nog niet, terwijl een goed gehoor juist nu van groot belang is. Want het contact met anderen, dat wilt u vast niet verliezen. 

Heeft ook u meer moeite goed te horen? Afspraak voor gratis hoortest

"Ruis op de lijn"

Veel telefoneren, vergaderingen via videobellen. Het valt allemaal niet mee. Kunt u alles goed volgen als u met uw zoon, dochter of goede vriend belt?

koppel met hoortoestellen aan het videobellen met familie

"Wat staat die tv zacht"

Zet u de televisie steeds vaker een tandje harder? Misschien zelfs tot frustratie van uw partner of huisgenoten? Dan is het tijd om eens langs te komen voor een vrijblijvende hoortest.

"Wat mompel je achter dat mondkapje"

Normaal helpt liplezen een beetje. Maar door die mondkapjes bent u aangewezen op uw gehoor. Dan lijkt het plots een stuk moeilijker.

Koppel met mondkapjes

"Wat ben je ver weg"

Even iets dichterbij. Oh nee, nu maar even niet. Op anderhalve meter afstand is het zo eenvoudig nog niet om iemand goed te verstaan. Misschien knikt u soms maar wat mee...

Audicien

Tijd voor actie?

Wanneer uw gehoor eenmaal achteruit gaat, wordt het niet vanzelf beter. Sterker nog: uw gehoor blijft achteruitgaan. Voor veel mensen betekent gehoorverlies ook verlies van sociale contacten. Want hoe leuk is een feestje of een verjaardag als u niet kunt meepraten? En is een avondje theater echt genieten als u die hoge tonen allemaal mist?

Wij staan graag klaar om u weer te laten genieten van al die mooie geluiden om u heen. Op uw tempo en met een oplossing waar ook u achter staat. Het begint met gewoon eens een afspraak maken voor een hoortest. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Kom gerust eens naar de winkel voor een afspraak!

Lees meer over gehoorverlies

Vrijwel iedereeen krijgt vroeg of laat te maken met gehoorverlies. Voor veel mensen krijgt dit een steeds grotere impact op het leven. Lees meer over gehoorverlies. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer
Afspraak maken? Bel gerust 088 006 3909 Of boek direct online

Wij staan voor u klaar

Boek een gratis hoortest

Deskundig en professioneel advies.

Boek nu

Doe een online hoortest

In 5 minuten uw gehoor meten.

Start de test

Vind een winkel in uw buurt

Meer dan 200 servicepunten.

Zoek winkel