Hoortoestel proberen

Zo’n hoortoestel, hoe voelt dat nou? En hoeveel beter gaat u er van horen? En wat zie je ervan? Bij Beter Horen begrijpen we goed dat u met zulke vragen zit. Daarom krijgt u een hoortoestel, volledig afgestemd op uw gehoor, eerst een tijdje op proef​. Zo kunt u zelf ervaren of het iets voor u is. Gratis én zonder verplichtingen.
 

De proefperiode bij Beter Horen in 4 stappen

 

1. Kom langs voor een hoortest
In onze winkel bent u welkom voor een eerlijk advies. We beginnen altijd met een hoortest. Daarmee bepalen we precies hoe het is gesteld met uw gehoor. Want beter horen begint met weten waar je aan toe bent. Wilt u eerst thuis uw gehoor testen? Doe de online test.

2. Laat uw hoortoestel op maat maken
Om uw gehoorverlies verder in kaart te brengen, volgt er nog een meting en u kiest samen met uw audicien het hoortoestel dat het beste past bij uw leven. We maken vervolgens een oorstukje op maat en bestellen het toestel voor u. Heeft u wel wat gehoorverlies maar is het nog te vroeg voor een hoortoestel? Ook dan zijn er oplossingen om beter te horen, zoals een luisterhulp. Uw audicien vertelt u er graag alles over.

3. Neem de tijd om het zelf te ervaren
Is uw hoortoestel klaar, dan krijgt u een aantal weken de tijd om te ontdekken hoe het voelt. Probeer het overal: voor de tv, in het verkeer, op een feestje. Uw audicien helpt u graag om uw hoortoestel zo in te stellen, dat het in alle situaties goed voor u werkt. Ervaart u toch nog ongemak? Dan kunt u tijdens de proefperiode altijd terugkomen voor een aanpassing. De batterijen die u nodig heeft tijdens de proefperiode, krijgt u uiteraard van ons.

4. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook
Pas als u helemaal tevreden bent, gaat u over tot aanschaf. En ook daarna kunt u natuurlijk op ons blijven rekenen. Bij Beter Horen zijn onderhoud en nazorg de eerste 5 jaar gratis!

De voordelen van een proefperiode:

  • Uw hoortoestel op maat gemaakt
  • Afgestemd op uw persoonlijke wensen
  • Alle tijd om het hoortoestel overal te proberen
  • Begeleiding door een vaste audicien
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Vertrouw op de expertise van dé hoorspecialist
Ik ga het proberen

Gratis hoortoestel proberen

Bij Beter Horen krijgt u het hoortoestel eerst op proef. Zo kunt u het eerst een tijdje uitproberen om te ervaren hoe het is. En u zit nergens aan vast. Kom dus naar dé hoorspecialist.
Probeer het zelf